Dzekos shortsrøsk går verden rundt:- Det er stusselig. Ta igjen i en takling

(Dagbladet): Mange sportsinteresserte har en eller annen gang tenkt «i alle dager, hva var det kortet der for?» når de har sett en fotball- eller kanskje også en håndballkamp.

Edin Dzeko skal visstnok ha spurt seg selv om det samme i helga, etter å ha fått sitt andre gule og dermed marsjordre i kampen mellom Hellas og Bosnia-Hercegovina i VM-kvaliken, søndag.

Men grunnen er ganske åpenbar. For Dzeko ble så forbanna etter å ha blitt taklet av greske Kyriakos Papadopoulos like utenfor 16-meteren, at han først holdt fast rundt leggen på Papadopoulos, før han forsøkte å dra ned shortsen på motspilleren.

Nesten-blotting av motstanderen

Da han ikke lykkes i å få ned shortsen, fant Dzeko ut at han like greit kunne prøve én gang til. Og denne gangen gikk det. Publikum og tv-seere fikk se Papadopolous’ hvite boksershorts, med shortsen hengende på knærne.

Da Dzeko så skulle reise seg, ventet han ikke med at motspilleren skulle flytte seg, men snek seg mellom bena på ham. Og da han kom seg opp, dyttet han Papadopolous i bakken.

Da dommeren hadde fått roet ned spillerne, fikk Dzeko det andre gule og måtte gå i garderoben, og i dag går videoklippet av shortsrøskinga verden rundt.

- Under beltestedet

Den tidligere Vålerenga-spilleren Freddy dos Santos hadde ikke sett klippet da Dagbladet ringte, men hadde lest en artikkel om saken.

- Det er jo en slik ting man ikke ønsker å se på banen. Eller bli utsatt for, egentlig. Heldigvis har jeg sluppet unna det, sier dos Santos til Dagbladet.

- Har du noen gang blitt så forbanna at du kunne gjort noe liknende?

- Hehe. Jeg har sikkert blitt så forbanna, men aldri tenkt at jeg måtte få utløp for det. Jeg tror heller ikke jeg har sett noe liknende tidligere. man kan si det var under beltestedet, sier dos Santos og ler.

- Ta igjen i en takling

Jahn Ivar «Mini» Jacobsen hadde heller ikke sett situasjonen da Dagbladet ringte.

- Jeg har jo vært i den heldige uheldige situasjonen at høyrebackene hang etter meg. Så jeg har kanskje ikke hatt så mange sånne situasjoner. Det blir jo litt sånn av og til, sier «Mini».

Han har sett liknende situasjoner før, men at det da ofte er snakk om litt tull og tøys før en corner.

- Men de drar jo ikke shortsen ned på anklene til folk.

Erik Hagen var i sin tid en fryktet forsvarsspiller, som ikke uten grunn fikk kallenavnet «Panzer». Han synes det hele er stusselig.

- Jeg har definitivt ikke vært så forbanna at jeg kunne gjort noe slikt. Det blir for stusselig, og ryktet ditt ryker med en gang. Ta igjen i en takling, enkelt og greit, er Hagens oppfordring.

Monday, November 14th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments