Dersom du blir tatt for fyllekjøring her, må du høre på dette bandet på vei til arresten

(Dagbladet): Kanadisk politi bruker en litt uortodoks metode for å rette fokus på fyllekjøring en snau måned før Jul.

Dersom du blir tatt for å kjøre bil i alkoholpåvirket tilstand i Kensington, blir du tvunget til å høre på Nickelback på vei til arresten.

Nå som høytiden nærmer seg med stormskritt, advarer det lokale politiet mot å ta bilen etter at du har deltatt i et lystig lag med venner eller familie. De ber folk om å ta taxi, avtale med edru sjåfører om henting eller sove over hos bekjente.

Likevel har politiet en humoristisk advarsel til folk som skulle falle for fristelsen og ta bilen med alkohol innabords.

«Du skal vite at Kensington Police Service resten av året vil være på utkikk etter folk som er dumme nok til å føle at de kan drikke og kjøre bil. Når vi tar deg, og vi vil ta deg, vil du på toppen av en heftig bot, et år uten lappen og en straffesiktelse, få en bonusgave i form av Nickelback spillende i bilen på vei til fengselet», skriver Kensington-politiet på Facebook.

Stuntet blir hyllet av flere i sosiale medier, men det spørs om medlemmene i Nickelback setter pris på at albumet omtales som ekstrastraff.

Nickelback er et canadisk rockeband som i dag består av fire medlemmer, og bandet har levert flere hits opp gjennom årene. Likevel spørs det om det er den type musikk du vil høre på etter å ha blitt tatt for fyllekjøring.

Det er albumet Silver Side Up som havner i CD-spilleren på vei til det kanadiske fengselet i så tilfelle. En CD som i skrivende øyeblikk fortsatt er i plastemballasjen.

«Så vær så snill, la oss ikke ødelegge en perfekt kopi av Nickelback som ikke er åpnet. Du fyllekjører ikke og vi skal ikke tvinge deg til å høre på det», står det videre i meldingen.

Tuesday, November 29th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments