Derfor fikk aldri Elvis se kona Priscilla uten sminke

(Dagbladet): Skuespiller Priscilla Presley (71) var bare 14 år hun møtte mannen som hun åtte år senere skulle love evig troskap til.

Å være i et forhold med en av rockens største ikoner Elvis Presley, har imidlertid bydd på en rekke utfordringer for 71-åringen.

I det britiske TV-talkshowet «Loose Women», avslører skuespilleren at Elvis aldri så henne helt fri for sminke i løpet av de tolv årene paret var sammen.


GIFT I SEKS ÅR: Priscilla og Elvis giftet seg 1. mai 1967. Her avbildet på Aladdin Hotel i Las Vegas, etter bryllupet. Foto: AP Photo/File
Vis mer

71-åringen avviser imidlertid blankt at det handlet om forfengelighet, snarere tvert imot. Presley forteller at hun ikke fikk velge hvordan hun selv skulle sminke og kle seg i offentligheten.

- Noen klarer ikke å håndtere virkeligheten. Jeg gikk derfor aldri noen sted uten sminke. Elvis ville heller aldri se at jeg pyntet og ordnet meg. Han likte best å vente med å se meg til jeg var ferdig pyntet, sier Priscilla ifølge Fox News.

- Levde etter hans premisser

Som et av verdens mest berømte par på den tida, var duoen et yndet objekt i pressen. Da de giftet seg 1. mai 1967, var Priscilla bare 21 år gammel, og tre og et halv år seinere var skilsmissen et faktum.

Selv følte hun at tilværelsen ble for kontrollert av alt og alle rundt henne.

Blant annet skal Elvis angivelig ha plukket ut alle klesplagg for henne.

- Jeg fikk aldri oppleve det å være en normal tenåring. Jeg alltid tilpasse meg. Jeg gjorde som han sa, og levde livet etter hans premisser. Man mister seg selv på mange måter, sier hun.

- Min første kjærlighet

Duoen fortsatte imidlertid å holde kontakten i etterkant av skilsmissen.

I et intervju med The Sunday Times Magazine i 2012 fortalte Priscilla at hun ikke hadde troen på at hun ville oppleve samme type kjærlighet igjen.


FAMILIE: Elvis og Lisa Marie Presley fikk dattera Lisa Marie Presley sammen. Sistnevnte var bare ni år da rockeikonet gikk bort. Foto: NTB Scanpix
Vis mer

- Jeg tror ikke jeg noen sinne vil treffe en jeg kommer til å elske like høyt som jeg elsket Elvis. Det er meningsløst å skulle sammenlikne ham med andre.

- Ja, jeg har møtt menn jeg bryr meg om, men Elvis var min første kjærlighet, han kommer til å bli min siste, sa hun.

Sammen fikk paret dattera Lisa Marie Presley. Hun kom til verden ni år før Elvis døde av en overdose i august 1977.

Friday, November 18th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments