Den norske MMA-stjernen blir fulltidsproff: – Nå slipper jeg å tenke på husleien

(Dagbladet): Emil «Valhalla» Meek skapte seg et stort navn i MMA-verdenen da han i mai brukte 45 sekunder på å knuse Rousimar Palhares – en verdensberømt MMA-utøver som hadde vunnet 18 av sine 24 kamper.

Nå belønnes nordmannen med en ny kontrakt med spillselskapet Betsafe, som gjør at han blir proff på heltid.

- Dette betyr at jeg endelig kan legge hvert eneste fiber i kroppen min til å bli best og vinne kampene jeg skal gå. Jeg trenger ikke lenger bekymre meg for husleien og overtrekte kredittkort som skal betales eller ta ekstrajobber. Jeg har blitt en fulltidsproff, sier Emil «Valhalla» Meek om avtalen i en pressemelding.

- En veldig populær fyr

Spillselskapet er også strålende fornøyd med å fortsette arbeidet med 28-åringen.

- Emil har ikke bare levert i ringen, men også som en av våre ambassadører. Han er en veldig populær fyr og godt likt blant våre kunder, så vi ser for oss en enda lengre og bedre reise på lag med Valhalla de neste årene, sier markedssjef Erik Jensen.

I karantene

I juni kom meldingen om at Meek hadde blitt klar for UFC, som er den største organisasjonen i MMA-sirkuset. Drøye én måned senere ble det imidlertid sjokket:

Nordmannen hadde blitt satt i karantene på grunn av et potensielt brudd på kampsportens dopingreglement.

– Som et ledd av Meeks inntog i sporten, fortalte han frivillig om medisinsk behandling han mottok før UFC-kontrakten ble signert og som potensielt strider med UFCs antidoping-politikk, heter det i en uttalelse fra UFC, ifølge VG.

På spørsmål om hvilke tanker spillselskapet har gjort ved å signere en utøver i karantene, svarer PR-manager Mikael Mellqvist:

- Vi har full tillit til at Emil har håndtert denne saken som han skal.

MMA-fighteren skulle i utgangspunktet få sin UFC-debut mot tyske Jessin Ayaris 3. september. Har er først er klarert til å slåss igjen 3. desember.

- Jeg så Jessin Ayaris (Emils tenkte motstander før han fikk karentene, red. Anm) kamp i helgen og de to gutta i den kampen hadde jeg «ødelagt», sier Emil Meek i pressemeldingen og legger til:

- Jeg har masse selvtillit og hvis ikke jeg hadde trodd på meg selv. Hvem hadde det da?

MMA står for mixed martial arts, og er en fullkontakt-kampsport.

Thursday, September 8th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments