Dagbladets Gameweek-seere best i verden: – Det er nesten for bra til å være sant

(Dagbladet): I august lanserte Dagbladet «Gameweek». Til nå har fotballprogrammet vært ute med ni utgaver som alle tar for seg det populære managerspillet Fantasy Premier League og det som foregår på banen i universets kanskje mest innholdsrike serie.

Denne uka kunne Gameweek-redaksjonen konstatere en uventet, men desto hyggeligere nyhet:

Etter ni Premier League-runder viser nettsida til Det engelske fotballforbundets offisielle spill at Dagbladets egen Gameweek-liga holder høyest nivå av samtlige i verden.

- Det er utrolig moro. Det er nesten litt for bra til å være sant, forteller programleder Joachim Baardsen.

- Skyhøy kvalitet

Sammen med sin faste studiomakker, Christian Monge Hugsted, har Baardsen hver uke besøk av profilerte gjester som bidrar med tips til spillervalg, strategi og vurderinger av kamper og spillere i Premier League.

Baardsen vil likevel ikke ta æren for at deltakerne i Dagbladets egen liga har utklasset en hel verden av ivrige Fantasy-managere så langt.

- He-he. Nei. Jeg håper at seerne våre både blir underholdt og klokere av å se på programmet, men det første som slår meg er hvor utrolig dyktige følgerne av Gameweek er. Nivået er skyhøyt, og det er fantastisk morsomt.

- Enormt engasjement

Baardsen forteller at han opplever stor entusiasme for Fantasy Premier League, et spill som har rundt fire millioner spillere verden over.

Han opplyser at seertallene til Gameweek også har vært positive.

- Vi hadde et håp om at det ville være interesse for et konsept som Gameweek og seertallene viser at det stemmer. Jeg opplever et enormt engasjement som vokser fra uke til uke.

Monge Hugsted er også glad for å se at Gameweek-ligaen troner øverst i konkurranse med hele kloden.

- Dette var gøy å høre. Nå vet jeg ikke helt hva som ligger bak disse tallene, men det at ligaen troner øverst må uansett bety at spillerne i Gameweek-ligaen gjør noe riktig, sier Hugsted.

Friday, October 21st, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments