Cashmere Cat Grammy-nominert

(Dagbladet): Magnus August Høiberg (28), også kjent som DJ- en Cashmere Cat, er nominert til Grammy for sin medvirkning på Tory Lanez-låta «Luv». Låta er nominert i klassen «Best R&B-song».

Cashmere Cat har produsert låta sammen med Benjamin Levin & Daystar Peterson.

Ifølge Billboard.com konkurrerer han med stjerner som Rihanna, som er nominert i samme kategori. Elektronika-artisten fra Halden befinner seg ellers i godt Grammy-selskap med storheter som Beyonce Knowles og Kanye West.

Spilte for Obamas datter

Cashmere Cat har lenge hatt fast tilholdssted i USA hvor han har samarbeidet med verdensstjernene og fulgt sin største drøm, som har vært å samarbeide med Kanye West.

I sommer spilte han for blant annet Obamas datter på musikkfestivalen Lollapalooza i Chicago.

Han har tidligere uttalt at hans største drøm var å jobbe med Kanye West, og skal ifølge Dagens Næringsliv ha sagt at han ikke skulle klippe det lange håret sitt før rapperen ringte for å samarbeide.

Kommende debutalbum

Man kan trygt si at drømmen har gått i oppfyllelse. 28 år gamle Høiberg har samarbeidet med en rekke storheter som Kanye West, Britney Spears og Ariana Grande.

I august slapp han førstesingelen «Wild Love» fra det kommende debutalbumet med stjernegutten The Weeknd på vokal.

I september ble det kjent at Cashmere Cat startet enda et nytt stjernearbeid med den tidligere Disney-stjernen Selena Gomez på singelen «Trust Nobody». Singelen kommer også på det kommende debutalbumet.

Tuesday, December 6th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments