Black Chyna hevder Instagram-profilen ble hacket

Lørdag skal angivelig Blac Chynas (28) Instagram-profil ha blitt hacket av en ukjent person.

Ifølge People, og en rekke andre amerikanske medier, skal hackeren ha fått tilgang på innboksen til 28-åringen, der det blant annet lå flere meldinger fra forloveden Robert Kardashian.

I noen av de angivelige meldingene skal det ha stått at Chyna har valgt å gå fra samboeren, og at hun samtidig skal ha tatt med seg parets nyfødte barn.

Advarer fansen

I meldingene, som så langt ikke er verifiserte, skal Chyna også ha omtalt Rob som «lat og tjukk», samt at han skal ha gått til verbalt angrep mot eksen hennes, rapperen Tyga.

Hackeren skal også ha truet med å offentliggjøre pikante utroskapsmeldinger som Chyna angivelig skal ha vært involvert i, via meldingsboksen på bildedelingstjenesten.

Ifølge Daily Mail tok det ikke lang tid før Chyna tok til sosiale medier, for å advare fansen. I en video på Snapchat hevder superstjerna at kontoen hennes er hacket.

- Hei dere, profilen min ble hacket, så jeg ville bare informere om at det ikke er jeg som legger ut disse meldingene. Det virker som om noen er veldig, veldig sint, sier Chyna i videoen, og opplyser at hun har opprettet en ny profil på Instagram.

La ut nakenbilder

28-åringen er angivelig den foreløpig siste personen i en rekke av andre kjendiser som er blitt hacket.

I 2014 ble nakenbilder av «Hunger Games»-stjerna Jennifer Lawrence og andre kjendiser som Kate Upton, Ariana Grande og Kirsten Dunst, lekket på internett i en av de største hackingskandalene noensinne i Hollywood, også kalt «The Fappening».

Bildene dukket først opp på en fildelingsside og viser de kvinnelige stjernene nakne eller i utfordrende positurer.

Tidligere i år sto to menn fram som ansvarlige for hackingen. Politiet opplyste den gang at de to mennene ikke har noe med hverandre å gjøre, men at de ble avslørt av samme FBI-team.

Gnisninger i familien

Romansen mellom realitystjernen Rob Kardashian (29) og modell Blac Chyna (28) har vært svært turbulent.

Det var etter kun tre måneder som kjærester, at duoen avslørte i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de venter sitt første barn sammen også.

Selv om Rob og Blac kun har vært et par siden januar i år, har de allerede store planer for fremtiden sin sammen.

- Rob vil at jeg skal ha rundt fire barn til eller noe sånn, avsløret Blac i en live Facebook-chat i midten av august, ifølge UsWeekly.com.

Blac Chynas forhold til Rob førte først til gnisninger innad i den berømte «Keeping up with the Kardashians»-familien.

Årsaken er hennes tidligere forhold med Tyga, fordi han nå er i et forhold med Kylie.

Etter at det ble kjent at Robert og Blac Chyna skal bli foreldre, skal imidlertid Kim Kardashian (35) og resten av hennes familie ha tatt svigerinnen inn i varmen.

Sunday, December 18th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments