Bayern ledet 2-0 før halvtimen var spilt. Så våknet PSV

• Bayern München – PSV Eindhoven 4-1 (2-1)

(Dagbladet): Bayern München var suverene, og ledet 2-0 allerede etter 21 minutter mot PSV Eindhoven, onsdag kveld.

Thomas Müller og Joshua Kimmich hadde sendt hjemmelaget opp i ledelsen, og det så ut til å kunne gi Bayern en enkel kamp om tre poeng i Champions League-gruppespillet, og lagets første seier på tre og en halv uke.

Men bare minutter før pause våknet PSV Eindhoven, da Luciano Narsingh reduserte til 1-2 etter et herlig angrep.

Manuel Neuer var verken rask nok eller lang nok denne gangen, og ballen fra Narsingh gikk på innsiden av stolpen og i mål. Bare minutter før hadde Gaston Pereiro satt ballen bak Neuer, men ble korrekt avblåst for offside.

Viste fram refleksene

Dermed så det ut til at det brått var kamp igjen i München. Og Neuer måtte virkelig trå til få minutter ut i den andre omgangen for å holde unna.

Den tyske landslagskeeperens reflekser ser ut til å være helt i orden, noe Neuer viste da han på utrolig vis reddet Pereiros volleyforsøk fra fem meter.

- For en herlig redning, utbrøt Viasats kommentator, mens Bayern kjørte mot den andre banehalvdelen i raskt tempo.

Det var trolig uaktuelt for Bayern å bli «skremt» på denne måten av PSV, og hjemmelaget fortsatte å kjøre på mot gjestene.

Bommet alene mot keeper

Det lønnet seg etter 59 minutter, da Arjen Robbens ball endte opp hos Robert Lewandowski, som enkelt stanget ballen i mål.

Seks minutter senere var det Lewandowski som serverte, men Müller sendte ballen rett i Jeroen Zoet som gjorde alt riktig alene mot den polske fotballstjerna.

I stedenfor å kjempe seg inn i kampen, ble det brått en kamp om å holde mest mulig unna for gjestene. De grønnkledde kom seg opp mot Manuel Neuers mål, men klarte ikke presse ballen inn bak stjernekeeperen.

Den andre veien lykkes i stedet Arjen Robben, som vant duellen mot PSV-keeper Zoet og stanget ballen i mål, seks minutter før slutt.

Dermed endte det hele 4-1 til Bayern, som puster Atlético Madrid i nakken i Champions League-gruppe D.