Barcelona ydmykes på det groveste. Dette har ikke skjedd siden 2001

Celta Vigo – Barcelona 3-0 (Kampen pågår)

(Dagbladet): 23. september 2015 utklasset Celta Vigo Barcelona hele 4-1 på hjemmebane. Nolito, som nå spiller i Manchester City, scoret to, mens tidligere Liverpool-spiller Iago Aspas og svenske John Guidetti scoret ett hver.

I dag, nesten nøyaktig ett år senere, jakter Barcelona revansje uten Lionel Messi, men med Neymar og Luis Suarez på topp. I stedet har det motsatte skjedd. Katalanerne har blitt ydmyket igjen i løpet av de første 45 minuttene borte mot Celta Vigo.

Barcelona har blitt ydmyket så langt. Celta Vigo leder hele 3-0 mot stjernegalleriet. Etter 22 minutter sendte Pione Sisto i ledelsen på aldeles utsøkt vis.

Første gang siden 2001

I løpet av de neste ti minuttene kom ytterligere to scoringer. Iago Aspas gjorde som i fjor og doblet ledelsen, mens Jérémy Mathieu satte ballen i eget mål da hjemmelaget gikk opp i 3-0.

Da var det spilt bare 33 minutter. Vi må helt tilbake til 2001 sist gang Barcelona slapp inn 3-0 mål etter så få minutter – den gang mot Villarreal. Dermed har Barca sluppet inn sju mål halvannen kamp mot Celta Vigo.

Hele Estadio Municipal de Balaídos var i ekstase og trampeklappet Celta Vigo-spillerne inn til pause etter sjokkresultatet.

- Se på dette, folkens. Celta Vigo leder 3-0 over Barcelona. Det er ekstremt imponerende, sier Viasat-kommentator Petter Veland.