Avlyser ny reise grunnet sykdom

På kronprinsesse Mette-Marits (43) timeplan sto det at hun skulle reise til New York mandag.

Dette i forbindelse med UNDPs 50 års-jubileum som kronprinsen har vært goodwillambassadør for siden 2003.

- Hun frarådes å dra på en lang reise på grunn av en lett lungebetennelse med redusert allmenntilstand, skriver Slottet i en pressemelding.

Avlyste også i går

I går ble seminaret «Responsibility Works», arrangert av Right To Play Norway, på Folketeateret i Oslo.

Da skulle både kronprinsessa og kronprins Haakon (43) dukke opp på arrangementet, som startet klokken 09.00.

Imidlertid var det bare kronprinsen som dukket opp til åpningen av seminaret. Pressen fikk opplyst på stedet at kronprinsessen var syk, men ytterligere opplysninger ble ikke gitt.

Marianne Hagen, kommunikasjonssjef ved Slottet, bekreftet i går overfor Seoghør.no at kronprinsessens fravær var på grunn av sykdom:


PÅ PLASS: Kronprinsesse Mette-Marit på Deichmanske bibliotek på Majorstuen filial i Oslo onsdag. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
Vis mer

- Kronprinsen steppet inn i og holdt kronprinsessens tale for henne. Det er for tidlig å si om sykdommen vil gå utover øvrige av kronprinsesse Mette-Marits oppdrag. Det finnes ikke grunnlag for å dramatisere kronprinsessens fravær torsdag morgen, uttalte Hagen til Seoghør.no.

Var på jobb onsdag

Dagen før var kronprinsesse Mette-Marit imidlertid på plass på arrangementer ved Deichmanske biblioteks filial på Majorstuen og Realfagsbiblioteket ved Universitetet i Oslo.

Kronprinsessen skal likevel ha hoppet over flere poster på det planlagte programmet denne dagen.

Også tidligere har kronprinsesse Mette-Marit vært nødt til å avlyse oppdrag på grunn av sykdom.

I fjor høst skulle kronprinsessen delta på en reise til Brasil sammen med kronprinsen, men ble frarådet av legen sin å reise på grunn av gjentatte luftveisinfeksjoner.

Høsten 2013 ble kronsprinsesse Mette-Marit sykmeldt på grunn av prolaps i nakken, etter å ha slitt med nakken tidligere.

I november 2013 ble kronprinsessen operert for nakkeprolapsen. Etter at hun ble skrevet ut fra sykehuset, gikk hun rehabiliterende turer i skogen sammen med kronprinsen.

Friday, December 2nd, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments