Arsenal-legende: – Gi Wenger ny kontrakt

Tidligere Arsenal-keeper David Seaman mener klubben er nødt til å tilby Arsène Wenger ny kontrakt.

Den franske manageren har vunnet ni trofeer med Arsenal og hadde sitt 20-årsjubileum i klubben 30. september.

66-åringens kontrakt med London-klubben utløper etter sesongen.

– Jeg håper han blir værende. De bør gjøre alt de kan for å beholde ham, sier Seaman, som vant tre ligatitler, fire FA-cupfinaler og ett ligacuptrofé med Arsenal, ifølge BBC.

Arsenal knuste Ludogorets hele 6-0 i mesterligaen på onsdag, en kamp hvor Mesut Özil noterte seg for et hat trick. I Premier League er de kun slått av Manchester City, som topper tabellen på målforskjell.

– God manager

Håpet er at Wenger skal bringe et nytt trofé til klubben i det som kan være hans siste sesong. Arsenal vant ingen turneringer mellom FA-cuptriumfene i 2005 og 2014.

Seaman peker på problemene Manchester United har hatt etter at de mistet Sir Alex Ferguson i 2013.

– Det løser seg ikke umiddelbart hver gang. Manchester United har slitt litt etter at Sir Alex ga seg. De har byttet manager flere ganger og har en god en nå (José Mourinho). Men Arsenal har allerede en god manager, sier den tidligere landslagskeeperen.

Wenger har blitt koblet til jobben som engelsk landslagssjef etter at Sam Allardyce fikk sparken.

Özil i scoringsform

Med seier mot Middlesbrough lørdag, kan Arsenal i det minste overnatte på tabelltoppen før Manchester City tar imot Southampton dagen etter. De to lagene har scoret like mange mål (19), mens de lyseblå fra Manchester har sluppet inn ett mål færre enn Wengers mannskap.

Den overbevisende forestillingen mot Ludogorets var Arsenals sjuende strake seier. Wenger var spesielt fornøyd med tyske Özil, som synes å ha funnet scoringsformen.

– Vi vil at han skal være en servitør og en målscorer, og det ser ut som han nærmer seg å finne en fin balanse, sa Wenger etter kampen.

(NTB)

Friday, October 21st, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments