Amy Schumer kom med ukvemsord om Trump i eget show. Det skulle hun ikke ha gjort

(Dagbladet): Komiker og skuespiller Amy Schumer (35) sparte ikke på Donald Trump-kruttet da hun sto på scenen i Tampa, Florida søndag kveld.

Schumer, som er en uttalt Hillary Clinton-støttespiller, kalte Trump et «oransje, seksuelt overgripende, falskt college-startende monster», ifølge .

I tillegg hentet hun en Trump-supporter opp på scenen, som hun stilte til veggs med spørsmål om hvorfor mannen støtter den kontroversielle presidentkandidaten.


STØTTER HILLARY: Amy Schumer har ikke lagt skjul på at hun støtter demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton. Her fotografert sammen under en innspilling av «The Ellen DeGeneres Show» i fjor høst. Foto: Lucas Jackson / Reuters / NTB Scanpix
Vis mer

Schumers politiske utspill ble for mye for flere Trump-fans i publikum, som ga uttrykk for sitt sinne ved å forlate salen.

Ifølge Tampa Bay Times valgte 200 av totalt 10 000 publikummere å forlate salen etter Schumers harselas med Trump.

Meningene om komikerens politiske vri på showet er delte.

Tampa Bay Times har sitert flere publikummere som sier at de ønsket å ha en fin kveld uten politikk-relaterte «distraksjoner», og at det ikke var det de hadde kommet for å høre.

Enkelte Twitter-brukere har harselert med de rasende publikummerne, og mener at politiske elementer var noe de burde ha forutsett da de kjøpte billett til Schumers show.

At 35-åringen støtter Hillary Clinton er i hvert fall ingen hemmelighet. Før showet i Tampa søndag bidro Schumer til å registrere Clinton-støttespillere i byen.


A photo posted by @amyschumer on Oct 16, 2016 at 4:25pm PDT

Det er heller ingen hemmelighet at Tampa på langt nær er Schumers favorittby. I sin selvbiografi, «The Girl With the Lower Back Tattoo», kaller hun byen «fryktelig», og spøker med at ingen av beboerne noensinne har lest ei bok, skriver Fox News.

Daily Mail skal ha forsøkt å få en kommentar fra Schumer, uten å lykkes.

Monday, October 17th, 2016 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments