- United forbereder sjokkbud på Bale


(Dagbladet): Walisiske Gareth Bale kan være på vei mot en retur til engelsk fotball. Hvertfall hvis vi skal tro nattas rapporter fra fotballpressen på balløya.

Manchester United og manager Louis van Gaal skal være klare til å legge et rekordbud på bordet for å sikre seg Real Madrid-spilleren Gareth Bale. Det er Telegraph og den vanligvis troverdige journalisten Mark Ogden som mener van Gaal har fått alle midler tilgjengelig for å hente kantspilleren.

Ifølge avisa er United klare til å legge inn et bud på 100 millioner pund. Det tilsvarer 1,16 milliarder kroner og vil i så fall knuse den tidligere rekordsummen som Real Madrid betalte for nettopp Bale sommeren 2013.

Ny avtale

Overgangssummen for to år tilbake ble av spansk presse oppgitt å være i overkant av 900 millioner kroner.

Grunnen til den varslede kjøpefesten i United er en solid økonomi og at Champions League-plassen for neste sesong er så godt som sikret.

Samtidig har United en ny draktavtale med Adidas, verdt 8,7 milliarder kroner som trer i kraft fra neste sesong.

Formsvikt

Bale har hatt en varierende sesong i Real Madrid – og slitt spesielt de siste månedene. Etter tap for erkerivalen Barcelona i mars, droppet den spanske avisa AS å gi børspoeng til Bale.

- Han har vært langt under pari de siste tre månedene, og det går litt på selvtilliten løs. Det Bale ble så kjent for, og som vi lærte å elske ham for da han var i Tottenham, tempoet, rykket og viljen til å utfordre hver gang, gjør han mye sjeldnere enn før. Det kan virke som om han er redd for å mislykkes, sa C More-ekspert Petter Veland til Dagbladet nylig.

Om koblingen til Premier League, sa Veland følgende:

- En kan ikke utelukke det, akkurat nå er det et stort sprang mellom det som forventes og det som leveres (av Bale). Men med reglene for financial fair play er det få klubber som har råd til å gjennomføre en sånn overgang. Kanskje er det bare Manchester United, som det også har vært snakket om. Men klart, det ville jo være et nederlag for Real Madrid å skipe ham tilbake til England etter bare to sesonger, så de vil nok forsøke å beholde ham litt lenger, sa Veland.

Friday, May 1st, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments