«Ukjent» datter snakker ut: – Jeg møtte ham i hemmelighet som 11-åring

Tidligere i år feiret fyrst Albert av Monaco (57) og fyrstinne Charlene (37) dåpsdagen til tvillingene sine, prinsesse Gabriella og kronprins Jacques (7 mnd).

Tvillingenes ankomst kom imidlertid i kjølvannet av nyheten om fyrstens to andre barn – som ble født utenfor ekteskap.

Allerede i 1992 ble han far til Jazmin Grace Grimaldi (23), som han fikk etter en ferieflørt med amerikanske Tamara Rotolo. I 2005 ble han på ny far, til sønnen Alexandre Coste (11), som han fikk med en flyvertinne fra Togo.

Tok DNA-prøve

Fyrst Albert innrømmet at Jazmin var datteren hans først i 2006, etter å ha avgitt en DNA-prøve som fjernet enhver tvil. Nå, hele ni år senere, står Jazmin Grace Grimaldi frem med sin historie i sitt første, store intervju.

– Jeg var 14 og klar for å begynne på videregående da det sprakk i media at faren min hadde en datter og at det var meg. Tenårene er vanskelige for alle, og det var en omstilling å plutselig få all den oppmerksomheten. Men jeg visste at det ville komme en dag, minnes 23-åringen overfor Harper’s Bazaar.

Jazmins mor la nemlig aldri skjul på hvem faren hennes var. At faren var kongelig, var et faktum hun derimot skjulte for vennene sine.

Som 11-åring besøkte hun Monaco i hemmelighet for første gang, flere år før hennes rojale opphav ble offentlig kjent.

– Jeg ønsket å skape et bånd til faren min, å bli kjent med ham, og at han skulle bli kjent med meg. Jeg savnet å ikke ha noen farsfigur i nærheten. Det er vidunderlig at det skjedde på det tidspunktet, og siden dengang har vi hatt et flott forhold, forteller Jazmin åpenhjertig til magasinet.

Skryter av tvillingene

23-åringen, som er barnebarnet til den avdøde Hollywood-stjernen og stilikonet Grace Kelly, har også fått et godt forhold til fyrstinne Charlene.

Hun var blant gjestene da de rojale tvillingene ble døpt, og snakker varmt om de to halvsøsknene sine.

- Jeg kan ikke vente med å være en søster for dem og se dem vokste opp. De har disse vakre, store blå øynene, og begge er allerede så veloppdragne, sier hun til Harper’s Bazaar – på telefon fra fyrstepalasset i Monaco.

Jazmin Grace Grimaldi, som er oppvokst i Palm Desert og Orange County, pleier dessuten forholdet til sin 11-årige halvbror Alexandre. Når hun forteller om sine mange besøk til Monaco, virker det som om hun er svært velkommen der – selv om verken hun eller Alexandre har rett på tronen.

– Vi liker å dele familiemåltider, ha grillfester, dra på stranden. Alt mulig som en normal familie gjør, men unntak av den omfattende planleggingen, påpeker fyrst Alberts eldstedatter til magasinet.

Sunday, July 26th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments