- Tok elevene med på stranda, ga dem alkohol og hadde sex med dem

(Dagbladet): To lærere ved en videregående skole i California er siktet for å ha arrangert en strandfest hvor de skal ha gikk alkohol til elever ved skolen der de jobbet, og hatt sex med dem. Det skriver avisa Independent.

Melody Lippert (38) og Michelle Ghirelli (30) ble begge arrestert forrige helt etter å ha blitt anklaget for utuktig omgang over to separate turer med elever i fjor.

To turer

Lippert skal først ha møtt en gruppe elever i november hvor hun ga dem alkohol, og gjorde seksuelle handlinger med én av dem. Noen uker senere ble det arrangert en ny tur, og denne gangen var også Ghirelli, som tidligere arbeidet ved samme skole som Lippert, med.

Begge kvinnene er mistenkt for å ha gjort seksuelle handlinger med elevene på denne turen. En tur skolen aldri visste om.

Både Lippert og Ghirelli ble arrestert, men ble kort tid etter løslatt mot kausjon. Ingen av dem har kommet med noen form for uttalelse etter avsløringen.

Flere tilfeller

En talsmann for skoledistriktet fortalte LA Times at begge kvinnene umiddelbart ble tatt ut av jobben.

- Så snart vi fikk høre om dette kontaktet vi politiet. Vi tar saken veldig på alvor, sier hun.

Avsløringene kommer mindre enn to uker etter at politiet i samme område arresterte en deltidsansatt wrestiling-trener ved samme skole for å ha hatt utuktig omgang med ei 17 år gammel jente.

Van der Linden sier også at de har behandlet de to sakene på samme måte.

- Ikke et nytt problem

Avisa Daily News var i kontakt med både elever og foreldre ved skolen etter at arrestasjonene ble kjent for offentligheten.

- Jeg ble overrasket. Vi så dem på nyheten. Flere av vennene mine ble også sjokkert, sier 14 år gamle David Bazaluda.

Men ikke alle er like overrasket. Edward Bustillos, som selv har et barn som går på skolen, sier at det er et gammelt problem. Et problem han ikke vet hvordan de skal få bukt med.

- Dette problemet er ikke nytt, det har eksistert helt siden jeg var tenåring. Jeg vet virkelig ikke om det er noen løsning, sier han.

Friday, January 23rd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments