To personer druknet utenfor Larvik. Den ene falt i vannet og den andre forsøkte å hjelpe


(Dagbladet): Tirsdag kveld kom det inn melding om en mulig drukningsulykke ved Mølen utenfor Larvik der to personer ble hentet opp fra vannet i en storstilt redningsaksjon.

Personene ble fraktet til Ullevål sykehus med Sea King redningshelikopter og med luftambulanse, men livene til de to sto ikke til å redde.

- De to hadde vært på fisketur på stedet. Den ene falt i vannet og den andre forsøkte å hjelpe. Sak er opprettet og begge er besluttet obdusert, melder politiet.

De to personene som ble hentet opp fra vannet er i slekt med hverandre, og de var av utenlandsk opprinnelse. Det bekrefter politiet i Vestfold på sin Twitter-konto.

De understreker samtidig at de ikke er sikre på om de pårørende er underrettet.

Ulykkesstedet er et kjent og populært turområde, og er i tillegg et sted brettseilere ofte benytter seg av.

Operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Jan Kristian Johnsrud, bekreftet også overfor Dagbladet at det ble gjennomført omfattende søk etter flere personer i vannet også etter at de to ble hentet opp, men at det ikke viste seg å være flere personer involvert i ulykken.

Ruben Langseth er skipsfører om bord i redningsskøyta «Stormbull» som raskt ankom ulykkesstedet. Han forteller til Tønsberg Blad at det ikke ble observert noen båt i området, og at de to mest sannsynlig falt fra land.

Tuesday, June 16th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments