To kvinner og en mann døde i rekkehusbrannen

(Dagbladet): Brannen som søndag kveld tok livet av tre skal ha startet i den samme leiligheten hvor de omkomne ble funnet. 

- De tre døde er fraktet ut av bygget og vil bli sendt til obduksjon, som antageligvis vil bli foretatt i morgen. Når det gjelder hvem de omkomne er, har vi kontakt med antatt pårørende, forteller operasjonsleder Olav Myrvold ved politiet i Søndre Buskerud til Dagbladet.

Politiet fikk meldingen klokka 17.38 og opplyser at det er to damer og en mann som har omkommet. En mann og en kvinne er registrert på leiligheten hvor brannen skal ha startet.

- De andre i rekkehuset er evakuert, sier pressekontakt Tina Brock i Drammensregionens brannvesen til Dagbladet.

Kriseteam

Operasjonsleder Myrvold sier til Dagbladet at leilighetene i rekkehuset nå er gått gjennom, og tror ikke det er noen fare for at det vil bli funnet flere døde.

Han kjenner heller ikke til skadde utover de som har omkommet.

- Etter det jeg skjønner er det ikke fare for spredning til andre bygninger, sier Myrvold. Han forteller at tre nabohus også er evakuert.

- Det er opprettet et kriseteam i Nedre Eiker, og de har åpnet rådhuset i Mjøndalen. Der får pårørende og evakuerte mulighet til å være, forteller Myrvold.

På twitter forteller politiet at kommunen også har opprettet en krisetelefon, med nummer 908 39 664.

Han forteller at de døde ikke er identifisert, og at de pårørende derfor ikke er varslet.

- Totalskadd

Tina Brock forteller at alle leilighetene i rekkehuset er evakuert.

Brannbiler fra Øvre Eiker, Nedre Eiker og Drammen er i gang med slukking, og det har vært to-tre ambulanser på stedet i tillegg til minst en legevaktbil.

Fotograf Joakim Fjeldli forteller at han kom til brannstedet klokka 1745 i ettermiddag, omtrent samtidig med politi, brannbiler og ambulanse.

Da Dagbladet snakket med ham litt etter klokka seks i kveld, fortalte han at det brant kraftig på taket, og at andre etasje så ut til å være totalskadd.

Sunday, January 4th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments