Tiåring fikk drømmen knust da han slang med leppa


(Dagbladet): 10 år gamle Ryan Dearnley har fått erfare hvordan en liten spøk kan koste dyrt. Og han måtte lære det på den harde måten.

Det startet med at Ryan, som er Huddersfield-fan, vant en konkurranse da laget spilte FA-cupkamp mot Reading i januar.

Huddersfield røyk ut av cupen, og tre måneder etterpå ble Ryan plukket ut til å være maskot – for laget som slo dem ut.

Og unggutten skulle være maskot på mektige Wembley, hvor Arsenal sto på motsatt banehalvdel i semifinalen mot Reading, trodde han.

Ryan og bestefaren Alan fleipet om at 10-åringen kunne løfte opp Reading-drakta han skulle bære på den store dagen, og vise fram Huddersfield-drakta under til publikum.

Falt ikke i smak

Duoen la så ut en video på lokalavisa Daily Examiner. Mot slutten av den korte seansen sier Ryan at han håper Arsenal vinner kampen.

Det falt mildt sagt ikke i god jord hos Reading-fansen, som klagde til det engelske fotballforbundet for å få unggutten fjernet.

Og det lyktes de også med. Etter mye omtale i media våget ikke fotballforbundet å la tiåringen være maskot likevel.

- Jeg klandrer ikke FA fordi de ønsket ikke at Ryan skulle bli lei seg dersom det kom piping fra Reading-fans. Men at fotball-tilhengere reagerer på denne måten på noen harmløse ord fra en tiåring er latterlig, sier Alan, som har ansvaret for gutten.

Bestefaren skrev en unnskyldning til Reading-fans på Facebook og forklarte at uttalelsen bare var en spøk.

Flertallet enig

En spørreundersøkelse som gikk ut til Reading-fansen viste at hele 85 prosent mente at Ryan ikke skulle få være maskot på kampen.

En fattig trøst får være at Arsenal slo ut Reading.

Det kan også bli en lykkelig slutt for Ryan. FA har lovet ham muligheten til å være maskot under en kamp med det engelske landslaget.

Monday, April 20th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments