Svensk VM-advarsel: – Jeg er helt frisk

(Dagbladet): VM i Falun nærmer seg med stormskritt. Våre svenske arrangørnaboer har ikke fått mye å juble over den siste tiden når det gjelder langrenn, men i går fikk de iallfall en god nyhet.

Johan Olsson er tilbake for fullt.

- Jeg er helt frisk og har trent for fullt i en måned, sier Olsson til SVT.

Har slitt

Den svenske 35-åringen har slitt veldig med sykdom denne sesongen. Han ble aldri kvitt en irriterende forkjølelse, og fikk ikke trent i det hele tatt. Han rakk knapt å bli frisk fra den første virusinfeksjonen, før en ny meldte seg.

Han la derfor en kriseplan, som innebar å isolere seg fra familien. Alt for å være best mulig rustet til VM på hjemmebane.

Nå er han endelig tilbake. Han er spent på egen form.

- I helgen er det verdenscup og når man kommer direkte fra høydeopphold kan det være himmel eller pannekake, men jeg vil kjenne ett glimt av håp, sier han ifølge nettavisa.

Knuste alle

De fleste husker nok hvordan Olsson knuste konkurrentene på femmila i Val di Fiemme for to år siden. Dersom han er tilbake i form er det en advarsel til de norske utøverne.

- Jeg kjenner at hvert hinder er en prøvelse, men det gjelder å være mer her og nå og være ydmyk i forhold til det man skal gjøre, sier Olsson.

Svensken lader opp i italienske Sieser Alm, hvor han føler seg trygg.

Det spørs om Petter Northug og co kan føle seg like trygge når de står på startstreken før femmila søndag 1. februar.

Tuesday, February 10th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments