Sveen saboterte Halfvarsson: Jeg har et norsk flagg i panna, ikke et svensk

VAL DI FIEMME (Dagbladet): Calle Halfvarsson var sinna på en ukjent nordmann etter dagens etappe i Tour de Ski. Ifølge svensken gikk «den lille nordmannen» og dro ham i stavene underveis i løpet og irriterte ham skikkelig.

Nordmannen det er snakk om heter Simen Sveen og ligger på 18. plass i sammendraget etter dagens løp. Underveis i løpet var Sveen veldig aktiv i feltet, og dro blant annet Martin Johnsrud Sundby opp til den andre spurten.
 
Og det er her, ifølge Sundby, at Halfvarsson mister hodet og skjeller ham ut i løypa. For Sveen dro ham ikke i stavene, han hoppet inn i løypa foran ham før spurten.

- Om Calle sier at jeg dro i stavene hans er det feil, men vi hadde en liten nesten-krasj, sier Sveen til den svenske avisa Expressen.

- Hva ropte han til deg?

- Han ropte at han skulle ta meg om jeg fortsatte å holde på, sier nordmannen.

Sveen hoppet altså inn i sporet foran Halfvarsson på vei opp til den andre spurtprisen. Det var helt kalkulert, og Sveen gjorde det for å hindre Halfvarsson samtidig som Sundby og Northug fikk fri vei fram.

Petter vant til slutt spurten foran Halfvarsson.

- Jeg hadde ett oppdrag i dag, og det var å hjelpe Martin og Petter til flest mulig bonussekunder. Det jeg gjorde var helt bevisst, og jeg gjorde det for å hjelpe Martin og Petter, sier Sveen til Expressen. 

- Det er mange i Sverige som kommer til å mislike deg veldig sterkt nå, sier Expressens reporter.

- Det får de bare gjøre, det bryr jeg meg fint lite om. Jeg har et norsk flagg i panna. Ikke et svensk. 

Saturday, January 10th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments