Strømsgodset-treneren fikk sparken: Ikke tvil om at det er riktig at vi stopper nå


(Dagbladet): Strømsgodset har sparket trener David Nielsen (38). Det bekrefter klubben i en pressemelding. Bjørn Petter Ingebretsen overtar ansvaret ut sesongen.

- Dette har vært en prosess over flere uker. De har kommet til meg, og jeg har kommet til dem – og vi har hatt noen møter. Jeg er sånn sett ikke i tvil om at dette er den riktige beslutningen – at vi stopper her, sier Nielsen til Ekstra Bladet i kveld.

I en pressemelding utdyper han:

- Vi har variert for mye i prestasjonene. Ikke bare fra kamp til kamp, men også underveis i kampene. De tingene jeg ønsker at vi som lag skal identifisere oss med, har jeg ikke klart å få ut så langt i sesongen. Summen av dette gjør at vi er blitt enige om at jeg fratrer som hovedtrener i Strømsgodset.

Nummer én

Nielsen ble assistent under Ronny Deila i fjor. Da Deila overtok Celtic, rykket Nielsen opp som nummer én på Marienlyst.

- Det siste halvannet året har jeg hatt fornøyelsen av å jobbe med de beste spillerne i Norge. Det har vært store høydepunkt underveis. De to kampene mot Steaua Bucuresti i Champions League-kvalifiseringen, og sementeringen av 4. plass har vært høydepunktene for meg, sier han i pressemeldingen.

- Vi er blitt enige om en løsning som er til det beste for Strømsgodset, framholder sportssjef Jostein Flo.

- Hele klubben ønsker å takke David for den jobben han har gjort her, og ønsker ham lykke til videre. Det var tøft av David å overta trenerjobben etter Ronny Deila, der klubben i en lengre periode hadde prestert veldig bra. Dessverre ble det ikke som ønsket.

Takker Drammen

Overfor Ekstra Bladet sier Nielsen:

- Jeg er lei meg på spillernes vegne, at vi ikke er der vi burde være. Når den defensive tryggheten – og den ville energien forsvinner – så blir det oppoverbakke. Når mine styrker – og det jeg står for – ikke kommer fram til spillerne, så er det på tide at partene skilles, sier den sparkede treneren.

Dagbladet utvider saken

Tuesday, May 26th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments