Spansk kilde:Martin reiser ikke til Madrid nå

(Dagbladet): Martin Ødegaard (16) og Real Madrid skal være svært nære å inngå en avtale.

Det var Drammens Tidende som først meldte dette i dag.

Men etter det Dagbladet blir fortalt – av informerte kilder i Spania – kommer Ødegaard ikke til å reise til Madrid nå.

Trolig blir han i Strømsgodset fram til sommeren.

Enige

- Klubbene kommer til å bli enige i løpet av de neste dagene. Deretter spiller Ødegaard i Strømsgodset ut vårsesongen. Først når Real Madrid starter oppkjøringen til en ny sesong, blir Ødegaard med laget, sier en kilde til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Ødegaard kommer til å trene med førstelaget i sesongoppkjøringen. Deretter blir det tatt stilling til om han skal forbli en del av førstelaget, eller trene med Zinedine Zidane og reservelaget.

Oppstuss

Mye tyder på at forhandlingene vil finne sted i Norge de neste dagene. Mjøndalen-trener Vegard Hansen opplyser at han ikke har hørt annet enn at Hans Erik Ødegaard følger morgendagens trening.

Hans Erik Ødegaard er Martins pappa, og assistenttrener i Mjøndalen.

Dagbladets kilde sier han har opplysningene fra innsiden av Real Madrid-hierarkiet. I så fall vil Strømsgodset og supporterne nyte godt av Ødegaards kvaliteter i noen måneder til.

20-30 millioner kroner

Ifølge spekulasjonene skal Real Madrid være villig til å bla opp 20-30 millioner kroner for Ødegaard. Markedsverdien ble ikke akkurat mindre da Cristiano Ronaldo – på Dagbladets spørsmål i forrige uke – sa følgende:

- Jeg ser mye potensial i ham. En god venstrefot.

Å la nordmannen vente til sommeren, høres ut som en fornuftig løsning på papiret. Spania er midt i sesongen, mens Ødegaard ikke har spilt førstelagsfotball på rundt 2,5 måneder.

Saken satte ny fart i dag, da Drammens Tidende hevdet å ha nye opplysninger om at avgjørelsen er tatt: Ødegaard vil til Real Madrid.

Nå kan opplysninger tyde på at det ikke skjer før til sommeren.

Monday, January 19th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments