Sophie Elise: – Måtte velge mellom kjæresten og bloggen

Siden september i fjor har toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (20) vært sammen med svenske Robin Johansson – som også er blogger.

Harstad-jenta forteller gjerne om forholdet sitt til leserne, og har tidligere blant annet skrevet om sexlivet deres og avslørt at de sminker seg sammen.

Nå forteller Sophie Elise igjen om sin kjærlighet for Robin, og sier at hun håper han er mannen hun kommer til å stifte familie og bli gammel med.

«Det jeg har nå er virkelig et forhold jeg trives i, som er tilnærmet perfekt på alle mulige måter (på VÅR måte, folkens) og jeg har funnet min beste venn som jeg ønsker å gifte meg med og få barn med en dag. En vakker dag om mange år rikignok, haha. Jeg vil ikke være en ung mor, og har enda alt for mye jeg vil gjøre først, men poenget var iallfall at jeg håper dette blir med Robin,» skrev hun tirsdag i et innlegg på bloggen sin.

Ultimatum

Kjærligheten har nemlig ikke alltid vært like lett for den flotte nordlendingen.

I et tidligere forhold ga en gutt henne et ultimatum hun ikke satte særlig pris på.

«En eks-kjæreste ba meg velge mellom ham og bloggen. Det er ganske åpenbart hva jeg valgte, og jeg har ikke angret et sekund, og ville ha tatt samme valg i dag,» avslører hun i innlegget.

- Karma

«I et forhold stiller man ikke slike egoistiske ultimatum, og jeg ville aldri ha hindret den jeg elsker i å gjøre noe. Han sitter forresten i en kjellerleilighet nå med deltidsjobb og ingen kjæreste – ganske ironisk da hans ord til meg var «bloggen din er flaut og du kommer aldri noe sted med den». Karma er bare en bitch om du er det!»

I tillegg til å være en av Norges største bloggere, har 20-åringen også gjort seg bemerket på TV-skjermen i programmer som «Bloggerne» og «Mitt Dansecrew».

LES OGSÅ: Sophie Elise blir misbrukt på snapchat

Thursday, June 25th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments