Sommervikar (18) alvorlig skadd på Tusenfryd


VINTERBRO/OSLO (Dagbladet): En ansatt på attraksjonen «Super Splash» er skadet, og sendt til sykehus med ambulanse.

- Vedkommende er en ansatt på attraksjonen «Super Splash». I det båten skal kjøre ut av området, går han bakover og får foten i klem mellom perrongen, sier markedssjef på Tusenfryd Erik Røhne Andersen til Dagbladet.

Ifølge han er det snakk om en stygg beinskade. Attraksjonen ble stoppet umiddelbart.

Har hatt god opplæring

- Vi er litt usikre på hvor lenge vedkommende har jobbet her, men vi er sikre på at han har hatt god nok opplæring, sier han.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men det rapporteres om en alvorlig skade i et ben, men politiet har ikke fått bekreftet skadeomfanget.

- Det som trolig har skjedd er at en av våre ansatte som jobbet ved attraksjonen «Super Splash» har trådt feil da en av båtene skulle starte å kjøre. Han har fått beinet i klem mellom båten og perrongen, sier Røhne Andersen.

Den skadde ansatte er en 18 år gammel mann som har sommerjobb på stedet. 

Grusomt syn

Ambulansesjåfør Sverre Molven fra Odda var på Tusenfryd sammen med sønnen, da han så at noe skjedde.

- Jeg sto litt lenger unna, og så at området ble tømt for folk. Vi hørte at det var en som hadde klemt beinet. Jeg løp bort for å hjelpe, og da var det allerede en brannmann og en sykepleier der. Det var blod over alt, men vi fikk lagt på en turnike for å stoppe blødninger. Det må ha vært et grufullt syns for dem som var i nærheten, sier Molven til Dagbladet.

- Jeg håper de klarer å redde beinet, sier Molven.

8000 besøkende

Andersen forteller at cirka 8000 mennesker besøker Tusenfryd i dag. «Super Splash» er blant de mest populære attraksjonene i parken.

– Vi tar oss av vitner og andre ansatte som var til stede, sier Andersen, som sier Arbeidstilsynet rutinemessig er kontaktet, sier han.

- Det har vært en ulykke på stedet. Det skal være en ansatt som er skadet, det skal ha skjedd i forbindelse med attraksjonen Supersplash, sier operasjonsleder Erik Loe i Follo politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding klokka 14.31.

Dagbladet kommer med mer.

Thursday, July 30th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments