Solskjær slaktes i avis: – Verste manageren i Cardiffs historie


(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær hadde ingen god periode som manager i Cardiff, og den walisiske avisa Wales Online kåret nordmannen til årets skuffelse i desember.

Nå får manageren passet påskrevet igjen av en kommentator i den samme avisa. Og han legger ikke noe imellom når han skal beskrive Solskjærs prestasjoner.

«For meg må Ole Gunnar Solskjær være en av de verste, om ikke DEN verste, Cardiff-manageren i historien. Og de som har god hukommelse vil vite at det har vært stor konkurranse», skriver Steve Tucker i Wales Online.

Videre står det å lese:

«Nordmannen hadde ikke peiling på hvordan han skulle sette opp et lag eller i det hele tatt hvordan han skulle ta ut et lag. Sommer-singeringene hans forsterket bare inntrykket. Han kunne holdt Cardiff i Premier League, men til slutt forsøkte de ikke en gang».

Beskrivelsene kommer i sammenheng med en artikkel hvor Tucker ser på grunnene til at Cardiff-sesongen var «tidenes verste» for klubben.

Han mener Cardiff skrudde tiden tilbake flere år med Solskjær ved roret, nærmere bestemt tiår.

Russell Slade, som tok over etter Solskjær, får også høre det i artikkelen.

Etter bare 259 dager som sjef for Cardiff bekreftet klubben at Ole Gunnar Solskjær var ferdig i klubben. Klubben rykket ned til Championship med nordmannen ved roret, og maktet heller ikke å få sving på sakene i Championship til tross for en grei start.

Fotballagent og Solskjær-venn Jim Solbakken har ikke besvart Dagbladets henvendelser i kveld.

Sunday, May 10th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments