Sofie Vergare om den nye kjæresten:Jeg ville ikke date ham

Etter at det ble kjent at Sofia Vergara (42) og Joe Manganiello (38) hadde blitt kjærester, har de fått stempelet som et av Hollywoods mest perfekte og hotteste par.

– Jeg er så heldig at jeg knapt kan tro det, fortalte «En moderne familie»-stjernen da hun var gjest hos Ellen DeGeneres nylig, ifølge People.com.

- Mye jobb

Men selv om kjærligheten mellom duoen blomstrer for fullt nå, så var den colombianske skuespillerinna lenge i tvil om hun i det hele tatt ville gi Manganiello en sjanse.

- I begynnelsen ville jeg ikke date ham. Jeg hadde akkurat kommet ut av et forhold, og jeg synes det virket som om det ville bli mye jobb med Joe, sier hun, og fortsetter:

– Han var yngre enn meg, utrolig kjekk og sexy, og en ettertraktet ungkar. Så jeg tenkte: «Det er alt for mye!»

Tok ikke nei for et nei

Manganiello var på sin side fast bestemt på å treffe Vergara på tomannshånd, og nektet å ta et nei for et nei. Derfor kastet han seg på første fly til New Orleans hvor Vergara spilte inn en film.

- Han kom dit og tvang meg til å dra på en date med ham. Og da innså jeg at han var en fantastisk kar, kjempemorsom og helt normal, og vi bare «klikket». Han er veldig lett å være sammen med, skrøt hun videre.

Etter knappe seks måneder som kjærester, gikk Manganiello ned på kne og fridde til Vergara i desember – mens de var på en romantisk ferietur til Hawaii.

– Vi er kjempelykkelige og gleder oss veldig mye. Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet, sa Vergara til E! News under SAG Awards i januar.

Strid

Vergara hadde kun vært singel i to måneder da hun falt for skuespillerkollegaen. Før Manganiello var hun forlovet med Nick Loeb (39) som hun nå er i en bitter krangel med.

Loeb, som i årevis desperat har ønsket å bli far, har nemlig saksøkt Vergara fordi hun vil ødelegge to befruktede egg som ble fryst ned da de fremdeles var sammen.

Tuesday, May 12th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments