Slik tar lokalavisa farvel med Martin

(Dagbladet): Strømsgodset-talentet Martin Ødegaard skal ha bestemt seg for å fortsette karrienen i Real Madrid. I dag tar lokalavisa Drammens Tidende farvel med den norske fotballjuvelen:

«Adios Martinio», skriver Drammens Tidende over nesten hele sin forside.

«Ødegaard til Real Madrid», fortsetter avisa.

Strømsgodset har foreløpig ikke bekreftet at de er enige med Real Madrid om en overgangssum – men overgangen skal trolig være på rundt 20-30 millioner.

Kilder Dagbladet var i kontakt med i går mener Ødegaard skal spille vårsesongen på utlån til Strømsgodset.

Neppe A-lag

C Mores La Liga-ekspert Petter Veland tror det er usannsynlig at Martin Ødegaard får spilletid på Real Madrids A-lag denne sesongen.

- Hvis Real Madrid er seriemester noen runder før slutt, eller ute av ligakampen kan han få sjansen. Det vil være en positiv overraskelse hvis han spiller på A-laget denne sesongen, sa Veland i går kveld.

DT.no meldte i går at Ødegaard er klar til å skrive under på en langtidskontrakt. Hans pappa Hans Erik Ødegaard, som hele livet har fulgt sin sønn på treningsfeltet og nå også på Europa-turneen, er tilbudt jobb i Real Madrid-systemet – trolig som trener eller spillerutvikler i aldersbestemte klasser.

Videre skal Arsenal, Bayern München og Liverpool ha vært Real Madrids hovedkonkurrenter i kampen om den lukrative underskriften.

Ronaldo-skryt

Ødegaard har besøkt Real Madrid minst to ganger de siste tre månedene. Fire dager etter at han besøkte storklubben sist, mottok Cristiano Ronaldo Gullballen som verdens beste fotballspiller i 2014. Da Dagbladet spurte portugiseren hva han tenker om Martin Ødegaard, svarte han:

- Han er en god spiller. En ung gutt. Han er 16 år gammel. Han har en god framtid foran seg, sa Ronaldo og fortsatte:

- Men vi må gi ham tid til å lære. Han må få tid til å ta den rette beslutningen. Men jeg ser mye potensial i ham. Han har en god venstrefot.

Tuesday, January 20th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments