Slik prøver baseball-stjerna å lokke til seg MMA-dronninga


(Dagbladet): Man må beundre utholdenheten til enkelte. Spesielt gjelder det baseball-spilleren Anthony Giansanti (26).

Han er nemlig veldig betatt av den amerikanske MMA-dronninga Ronda Rousey (28). Og han legger ikke direkte skjul på det, heller.

Over lengre tid har han henvendt seg til Rousey gjennom Twitter, der han har holdt av en billett til henne til hver eneste kamp denne sesongen. Sammen med meldingen har han lagt klokkeslett og arena.

Startet som en spøk

- Jeg la igjen en billett til henne en dag, og håpet bare at gutta ville se på lista og få en latter ut av det. De sa at jeg burde legge det ut på Twitter, for det var morsomt. Så jeg gjorde det, folk likte det, og jeg fortsatte. Så ble det på en måte en greie. Jeg trodde ikke det skulle ta av som dette. Det var relativt harmløst, så tok det bare fyr, sier Giansanti til MMA Fighting.

- Hun er utrolig flink. Jeg er en stor UFC-fan og hun ser utrolig bra ut. Altså, hvorfor ikke? sier Giansanti til Des Moines Register

Men Rousey har foreløpig ikke besvart henvendelsene eller overvært en av Giansantis kamper. Men MMA-stjernas mor, derimot, Ann Maria De Mars, har fått med seg baseball-spillerens forsøk på å få datteras oppmerksomhet.

Ny match 1. august

- Hun er på en måte litt opptatt med noen greier i Brasil akkurat nå, var moras korte svar. Rousey har nemlig sin neste UFC-kamp i Brasil 1. august.

Det visste selvfølgelig Giansanti.

- Det er veldig sant. Jeg har vært egoistisk… jeg kan ikke vente med å se henne vinne! Så kanskje etterpå se en baseball-kamp. Krysser fingrene, svarte Giansanti, som spiller for Chicago Cubs.

Ifølge MMA Fighting er bakgrunnen for det hele en samtale i Cubs-garderoben:

- Jeg ser jo ganske tøff ut, og jeg har alltid blitt spurt om jeg tror jeg kan banke Ronda Rousey. Men jeg bare… jeg vil ikke banke henne, jeg vil ta henne med på date.

Wednesday, July 22nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments