Slår tilbake: Noe sånt ville aldri vår trener gjort


• Odd-Mjøndalen 2-2.

SKIEN (Dagbladet): Stemningen i Mjøndalen-leiren var høy etter at de sikret seg ett poeng på overtid av overtiden mot normalt hjemmesterke Odd. Men bare fryd og gammen var det ikke:

Spissen Christian Gauseth la ikke skjul på at han var irritert over oppførselen til Odd-trener Dag-Eilev Fagermo under kampen.

- Påsto at jeg filmet

Mjøndalen-spissen fikk passet påskrevet av Fagermo etter at han hadde trøkket til i en duell i førsteomgang like ved sidelinja. Dommer Tore Hansen blåste frispark til Odd, men Gauseth fikk en skikkelig smell og ble liggende.

- Fagermo sto to meter unna og påsto at jeg filmet. Det reagerer jeg på. Det var min egen feil at jeg fikk den smellen, og det var riktig at Odd skulle ha frispark der, men det var ingen filming fra min side. Jeg fikk meg en skikkelig trøkk. Da er det utidig av Fagermo å påstå at jeg filmet, sier Christian Gauseth til Dagbladet.

Og la til:
- Noe slikt ville vår trener, Vegard Hansen, aldri gjort, overfor en spiller som helt tydelig får seg en stygg smell.

- Kan jeg ikke huske

Overfor Dagbladet gir Odd-trener Dag-Eilev Fagermo uttrykk for undring over Gauseths påstand.

- Jeg kan ikke huske at jeg sa det. Men jeg va forbanna for at han var langt over grensa tøff mot min spiller. Farefullt spill er jeg redd for, på grunn av skader. Det var det jeg sa, sier Dag-Eilev Fagermo.

- Mjøndalen hadde to-tre forferdelig stygge taklinger, som jeg mener tenderer opp mot oransje. Slike taklinger vil jeg alltid rope opp om, for det er jobben min å beskytte spillerne mine. Verre er det ikke.

- Kjempet ut av stilen

Odd-treneren brukte lang tid før han kom til pressesonen etter kampen. Han var tydelig forbannet over måten de ga bort en komfortabel 2-0-ledelse på til pause, og hevdet at de til slutt også ville ha fortjent å tape kampen — selv om Mjøndalens utligning kom på overtid av overtiden.

- Vi ble kjempet ut av stilen. Vi var uheldige med at både Fredrik Oldrup Jensen og Ardian Gashi var ute med skader. Da blir vi svekket på midtbanen. Men Mjøndalen skal likevel ha kreditt for at de blør og kriger og står på, sier Dag-Eilev Fagermo.

- Skulle hatt straffe

Gauseth følte at de fort kunne fått med seg mer enn ett poeng også. Han misbrukte et par brukbare sjanser, men følte at han også ble snytt for to straffer – en i hver omgang.

- I den første situasjonen ville jeg ha scoret om jeg ikke hadde blitt hindret i avslutningsøyeblikket. Det mener jeg er straffe. Men den like før slutt i andre omgang var enda klarere. I situasjonen ser ikke Lars-Kristian Eriksen på ballen i det hele tatt. Han gikk bare etter meg, mener Gauseth.

- Men samtidig er det greit med ett poeng borte mot Odd, så vi klager ikke, sier han.

Saturday, April 25th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments