Slakter Rodgers: – Verste Liverpool-laget på flere år


(Dagbladet): Tidligere manager for flere klubber – Harry Redknapp (68) – er ikke spesielt imponert over sesongstarten til Brendan Rodgers og Liverpool. Laget ligger på 7. plass, fem poeng bak serieleder Manchester City.

Redknapp sier:

- Jeg synes det er det verste Liverpool-laget jeg har sett på flere år. De ser veldig gjennomsnittlige ut. De er heldige som har noen poeng.

Rystende tap

Ifølge avisa The Telegraph lar Redknapp uttalelsene falle etter det rystende 0-3-tapet for West Ham i helga. Den tidligere Tottenham-manageren – blant annet – mener klubben sliter med å stable på beina et bærekraftig mannskap etter at Steven Gerrard og Jamie Carragher hoppet av skuta.

Redknapp oppsummerer noen av sesongens fire kamper slik:

- Bournemouth skulle ha slått dem (Liverpool vant 1-0). De fikk et heldig mål mot Stoke (Liverpool vant 1-0). Men de spilte en OK førsteomgang mot Arsenal (0-0).

- Jeg tror de må gjøre det bra dersom de skal havne blant topp fire. Jeg er ikke enig med Liverpool i det hele tatt – som tror de kan vinne ligaen.

Mistet karakterene

Redknapp fortsetter å svinge øksa:

- De mistet Steven Gerrard, lederen. For en spiller. De mistet Jamie Carragher året før. De har mistet karakterene. Bare se på midtstopperne på lørdag (Dejan Lovren og Martin Skrtel). Venstrebacken (Joe Gomez) er en god, ung spiller som ikke kan bruke venstrefoten, men som likevel spiller på venstresiden. Han er et fantastisk talent, men hva kan han bidra med fra venstre?

- Jeg elsker Liverpool Football Cup. Hvis du spurte meg hvilket lag jeg ville ha trent i dette landet, skulle det vært Liverpool. Men jeg kan ikke se at de har det i år, erklærer Redknapp.

Wednesday, September 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments