Skal skilles: – Vet ikke om det er meningen at folk skal være sammen for alltid

For et par uker siden søkte Hilary Duff (27) endelig om skilsmisse fra ektemannen Mike Comrie (34), ett år etter parets separasjon.

Nå snakker Duff – som også er kjent som skuespiller i TV-serien «Gossip Girl» om det endelige bruddet.

I et ferskt intervju med Cosmopolitan avslører 27-åringen at det ikke er noe ondt blod mellom henne og Comrie etter det relativt vennskapelige bruddet i januar i fjor.

– Jeg vil ikke høres bitter ut, for det er jeg definitivt ikke, men jeg vet ikke om det er meningen at folk skal være sammen for alltid. Det skjer ting i løpet av et langt forhold, og man kan ikke alltid kjempe imot det, sier Hilary Duff til magasinet.

Vokste fra hverandre

Den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen og ektemannen giftet seg i Santa Barbara, California i august 2010, da Duff var 22 år gammel. Hun angrer ikke på at hun gikk til alters i såpass ung alder.

- Jeg hadde jobbet siden jeg var 11 eller 12, så det å ta den avgjørelsen i ung alder virket riktig for meg. Kanskje det ikke var riktig, men mesteparten av tiden vi var sammen var vi veldig lykkelige, forteller sangeren og skuespilleren åpenhjertig.

Etter separasjonen mellom Duff og den tidligere ishockeyspilleren for et drøyt år siden, beholdt de to et nært forhold.

Åpenbaring

Det ble spekulert i om paret kom til å bli gjenforent, men til Cosmopolitan forteller stjernen hvorfor skilsmissen likevel var uunngåelig.

– Forholdet funket ikke bra nok til at vi kunne fortsette å være sammen, men det var fortsatt masse kjærlighet i bildet. Det var bare en langsom åpenbaring om at vi ikke lenger var den gode matchen vi pleide å være.

- Jeg er heldig med den personen han er og jeg er, og med måten vi bestemte oss for å takle dette på. 

Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør. Les her.

Thursday, March 5th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments