Siste: Politiet sperrer av flere boliger etter funnet av Lisa (17)


KINNEKULLE / OSLO (Dagbladet): Svensk politi begynte i 17.30-tida lørdag å sperre av nabotomta til gårdsanlegget der det ble gjort funn i saken om den antatt drepte Lisa Holm (17).

Hun hadde vært savnet siden søndag kveld da hun ble funnet død i går. Politiet har ikke villet si hvor den 17 år gamle jenta ble funnet. 

I 17.45-tida forflyttet politiet seg, og sperret av ytterligere en bolig. Det er ikke kjent om deler av denne boligen allerede var delvis avsperret.

- Trenger arbeidsro

De to bolighusene ligger i skogsterreng, like ved gårdsanlegget der det ble jobbet på spreng før beskjeden om at Lisa var funnet død, kom natt til lørdag. 

Politiet vil ikke si noe om arbeidet som nå pågår på tomta. 

- Nå har vi kommet med den informasjonen vi føler vi kan komme med. Vi kommer ikke til å opplyse om hva vi gjør videre i etterforskningen nå, sier politiets pressetalskvinne Ulla Brehm til Dagbladet. 

- Både politi, foreldre og alle innblandede trenger litt arbeidsro, opplyser Brehm, og sier videre at etterforskningen av saken fortsetter med full styrke, er alt Ulla Brehm i politiet vil si. 

Samtidig står to politipatruljer på gårdsplassen innenfor sperringene og vokter plassen som ennå blir saumfart av krimteknikere. Området ligger omlag fem kilometer fra der de tre personene ble pågrepet fredag kveld. 

Sa hadet

Derfra er det bare omlag 500 meter til kafeen der Lisa jobbet fram til søndag. Da hun var ferdig på jobb, sa hun hadet til sine kolleger, sendte en SMS til faren sin og sa at hun kom hjem. 

Det gjorde hun aldri. Lisas sjef sa tidligere i dag at arbeidsplassen er i sjokk.

Lisas foreldre ringte og spurte etter jenta si da hun ikke kom hjem, før de fant scooteren stående utenfor, med nøkkelen fortsatt i tenningen.

I kveld har folk fra hele området Västra Götaland kommet til Blomberg og Kinnekulle for å legge ned blomster og tenne lys for 17-åringen.

Saturday, June 13th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments