Siste meldinger fra ulykkesflyet: Gleder oss til å komme hjem


(Dagbladet): De hadde vært borte i en uke, de 16 skoleelevene fra Joseph König gymnasium som hadde vært på utveksling ved Gotia-instituttet utenfor Barcelona.

Nå gledet de seg til å komme hjem.

Skulle vært med

Underveis på turen, før flyet de satt om bord styrtet i de franske alpene, sendte flere elever tekstmeldinger til vennene sine hjemme i Tyskland, skriver Daily Mail.

Blant dem som fikk en melding, var Philippa, som gikk i klasse med de 16 ungdommene som ble drept i ulykka.

Hun skulle egentlig vært på reisen, men valgte å bli hjemme.

- Virket som de hadde det moro

Eleven holdt kontakt med klassevenninnen Elena Bess mens hun var i Spania.

- Hun hadde sendt meldinger på WhatsApp og Snapchat og virket veldig fornøyd med turen. Hun hadde hatt det fint, forteller bestevenninnen Philippa til Daily Mail.

- Hun sendte meg gruppebilder og bilder av ulike severdigheter. Det virker som om de hadde det moro.

Hadde med gaver

Phillippa forteller at flere av elevene sendte meldinger der de skrev at de var på flyet og gledet seg til å komme hjem.

- De skrev ting som «vi har med oss gaver til dere». De gledet seg til å komme hjem og se vennene sine og sa at de savnet familiene sine, sier Philippa til avisa.

Meldingene er sent fra flyet, men det framkommer ikke om de er sendt før flyet lettet eller om flyet eller om det var tilgang til internett på selve flyvningen.

- Elena og de andre venenne våre på turen hadde planlagt ting de skulle gjør når de var hjemme igjen. Jeg kan ikke tro at de ikke kommer tilbake.

Åtte minutters stillhet

Joseph-König gymnasium holdt klokka 10.53 åtte minutters stillhet sammen med resten av skolene i den nordtyske regionen, som er i sjokk etter å ha mistet 16 skoleelever og to lærere.

Det var klokka 10.53 for nøyaktig to dager siden at flyet på vei fra Spania til Tyskland styrtet i åtte minutter før det traff bakken i de franske alpene. 

I alt 150 mennesker er bekreftet omkommet etter at Germanwings-passasjerflyet på vei fra Barcelona til Düsseldorf mistet kontakt med radaren og styrtet i fjellene i Frankrike.

Andreas Lubitz (28) ble i dag navngitt som styrmannen på Germanwings Flight 4U9525 – annenpiloten som låste sin kollega ute av cockpit og sendte flyet på kollisjonskurs med fjellsiden.

Thursday, March 26th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments