Ser du forskjell på DiCaprios kjæreste og eks-kjæreste?

For akkurat ett år siden arrangerte filmstjerne og filantrop Leonardo DiCaprio (40) sin første veldedighetsgalla til inntekt for miljøvernorganisasjonen sin.

Den gang var det hans daværende kjæreste, den tyske Victoria’s Secret-modellen Toni Garrn (23), som holdt ham med selskap på den celebre gallaen i St. Tropez.

Onsdag kveld inviterte «The Wolf of Wall Street»-stjernen nok en gang til veldedighetsgalla på den franske riviera. Selv om Leo og Toni gjorde det slutt ved juletider, var det nok mange som fikk flashback til modellens ankomst på fjorårets galla denne uken.

Like kjærester

Hollywood-stjernens nye kjæreste, skuespiller og Sports Illustrated-modell Kelly Rohrbach (25), gjorde nemlig en svært lik entré som Toni Garrn.

– Den flotte blondinen vakte oppsikt da hun gikk i land fra superstjernens yacht ved partybyens havn og spradet inn på det overdådige arrangementet, skriver Daily Mail om Kellys ankomst.

Den britiske tabloidavisen foreslår at dem av gjestene som var til stede på det første arrangementet i fjor, kanskje opplevde et tilfelle av déjà vu da Kelly ankom gallaen. 

Den utseendemessige likheten mellom Leos ekskjæreste og Kelly Rohrbach er nemlig slående. De to undertøysmodellene er begge unge, solbrune, langlemmede og blonde. Om ikke det var nok, valgte Kelly en gallakjole i lignende stil som den Toni brukte for ett år siden.

Celeber galla

Selv om 40-åringens nye kjæreste utvilsomt fikk oppmerksomhet i sin gjennomskinnelige, syrinlilla blondekjole, var det også flere Hollywood-stjerner som kastet glans over gallaen.

«Ringenes Herre»-skuespiller Orlando Bloom (38), «Fast & Furious 7»-aktuelle Michelle Rodriguez (37) og «The Vampire Diaries»-stjernen Nina Dobrev (26) ankom skuespillerkollegaens innsamling i finstasen sjøveien. 

Film- og TV-stjerne Kate Hudson (36) var også blant gjestene. Hun festet tilsynelatende gjennom hele natten, skal man tro Instagram-kontoen hennes.

«Noen ganger må man bare se på soloppgangen sammen med en bestevenn» skriver Hudson til et bilde av seg selv og venninnen Sophie Lopez på gresset – begge stadig iført festantrekkene sine.

Leonardo DiCaprio er for lengst blitt kjent for å ha en forkjærlighet for unge skjønnheter – særlig lyshårede.

Tidligere har han vært sammen med de blonde modellene Gisele Bündchen (35), Bar Refaeli (30) og Erin Heatherton (26), samt skuespiller Blake Lively (27).

Friday, July 24th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments