Se her har Petter matchet på Tinder i Falun

(Dagbladet): Petter Northugs Tinder-bruk ble en snakkis etter dagens pressekonferanse. Skikongen ble spurt om han hadde matchet med mange i VM-byen. Skikongen svarte «ingen match».

Se klippet i videovinduet!

TV 2 og Nettavisen er blant mediene som har presentert det som skal være Northugs profilbilde på datingappen etter pressekonferansen. Dagbladet har ikke fått bekreftet at profilen tilhører Northug.

Men at Northug ikke har matchet med noen i VM-byen, det stemmer tydeligvis ikke lenger. Emma Ekenvik skriver på sin Twitter-profil at hun har matchet med Norges gullhåp.

«Väldigt roligt att matchas med Petter faktisk. Absolut min bästa matching», skriver 20-åringen i en melding til Dagbladet.

Ekenvik la også ved en skjermdump, som beviser at hun har fått match med det som ser ut som skikongens profil.

Tinder er en sjekkeapp hvor du selv bestemme hvilket kjønn du er interessert i, hvilken alder vedkommende skal ha, og hvor langt unna han eller hun skal være fra deg. Om du trykker «hjerte» og den du har valgt trykker «hjerte», vil det opprettes en samtale mellom dere. Men hvis en av dere takker nei til videre bekjentskap, vil det ikke kunne opprettes en samtale.

I dette tilfellet har både Northug og Ekenvik trykket «hjerte» på den andres profil.

Applikasjonen henter all brukerinformasjon fra Facebook, derfor kan man se hverandres interesser og felles venner, i tillegg til seks bilder og alder.

Wednesday, February 18th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments