Rykteflom rundt Messi: Møtte ikke til trening i dag

(Dagbladet): Etter at David Moyes’ Real Sociedad slo giganten Barcelona 1-0 på søndag, kan det nærmest virke som om hjulene er i ferd med å falle av vogna fullstendig for storklubben.

Tidligere mandag ble det klart at klubbdirektør Andoni Zubizarreta fikk fyken, og like etterpå kunngjorde klubblegenden Carles Puyol at også han var på vei ut porten på Camp Nou.

Sent mandag kveld dukker det også opp flere rykter rundt klubbens aller største stjerne – Lionel Messi.

På kanten

Den vanligvis godt informerte avisa Marca skriver at argentineren har havnet på kanten med trener Luis Enrique, og at han ikke forstår hvorfor den ferske sjefen får den fulle støtten fra styret.

Ryktene ble ikke færre av at Messi var benket mot Real Sociedad og at han heller ikke tok del i lagets åpne trening i dag. Avisa skriver at Enrique ikke hadde fått noen forklaring på hvorfor fotballfenomenet uteble.

Sportsavisa AS kommer med lignende informasjon, og trekker fram en melding fra fotballstjerna i sosiale medier.

- Jeg skulle veldig gjerne vært på den tradisjonsrike juletreninga i dag. Jeg har aldri gått glipp av den før, men jeg har ingen kontroll over tilbakefall som dette. Mitt ønske er at alles drømmer vil bli virkelighet i 2015, skriver Messi på sin Facebook-side, uten å utdype hva slags «tilbakefall» det er snakk om.

Rykteflom

Som om ikke dette var nok gjengir svenske Expressen opplysninger fra radiokanalen RAC1 om at Chelsea har kommet på banen med en forespørsel om å hente Messi. Prisen skal være smått utrolige 2,3 milliarder norske kroner.

I tillegg skal klubben ha kalt inn til et møte på onsdag der Premier League-lederens interesse for deres juvel skal være tema.

Det er også rykter om at Adidas skal ha sagt seg villige til å bidra til å hente verdensstjernen til Stamford Bridge. Den tyske sportsgiganten er som kjent sponsor av både Chelsea og Messi.

Bensin på det allerede brennende er at Messi selv har begynt å følge Chelseas instagramkonto. Dette kan være starten på en overgangssaga av de sjeldne.

Monday, January 5th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments