Roxette-Marie måtte ha hjelp for å komme ut på scenen i Trondheim


(Dagbladet): Da Roxette spilte på Jelling-festivalen på Jylland for tre uker siden, ble de slaktet av danske Ekstra Bladet for opptredenen.

Marie Frdriksson måtte støttes på scenen og gjennomførte konserten sittende på en stol. Avisen konkluderte med at konserten var en gruoppvekkende oppvisning.

«I showbusiness er det en udbredt tendens til at stjerner ikke stopper i tide. Roxette er et ekstremt skremmeeksempel på dette sørgelige fenomenet», skrev anmelderen.

Uverdig

«Det var unødvendig, uverdig og urimelig, som en slags morbid utgave av lørdagsunderholdning», mente Ekstra Bladets anmelder, som oppfordret Roxette til å legge inn årene.

Det kan se ut som om utgangspunktet for Trondheims-konserten er uforandret. Dagbladet er tilstede for å anmelde konserten.

Vår utsendte kan fortelle at Fredriksson ble støttet inn på scenen av en scenearbeider og fremførte konsertens første låt «Sleeping in My Car» sittende.

Hun later ellers til å være i godt humør og synger brukbart.

Kledd for suksess

Roxette har hatt en eventyrlig suksess siden gjennombruddet tidlig på 90-tallet med låter som «The Look» og «Dressed fo Success». Bandet har solgt over 75 millioner plater på verdensbasis og hatt en mengde med hits øverst på listene.

Karrieren en uventet retning da Marie Fredriksson ble alvorlig kreftsyk i 2002.

Hun kjempet seg tilbake og har siden den tid turnert med Roxette gjentatte ganger. Men helsen har den siste tiden vært svekket av sykdomsforløpet og hun har derfor gjennomført de fleste konsertene sittende.

Les anmeldelse av konserten på Dagbladet.no seinere i kveld.

Saturday, June 13th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments