Reagerte på utvisning. Da rev han dommerens notatblokk i filler


(Dagbladet): Temperamentene kokte mildt sagt over for Seattle Sounders da de møtte Portland Timbers i den amerikanske cupen.

Faktisk fullførte Sounders kampen med sju (!) mann.

Spesielt godt kom det til syne da den tidligere Tottenham-spilleren Clint Dempsey reagerte på en dommeravgjørelse da temperaturen begynte å stige i ekstraomgangene. Han tok like greit notatblokka til dommeren og rev den i filler.

Dommer Daniel Radford hadde nettopp vist lagkameraten Michael Azira det røde kortet etter en stygg takling. Dempsey hadde også et gult kort fra før, og tok det andre med «stil» og ruslet av bana etter lagkameraten.

Seattle Sounders vant faktisk turneringen i fjor, men røk altså på et 3-1-tap mot Seattle Sounders i fjerde runde. Etter kampen ble dommerne eskortert bort fra stadion av politi.

- Gutta spilte som løver og med hjertet utenpå drakta. Men de ble ranet. Caleb Porter (Timbers-trener) sa at, under cupkampen i fjor, det var den verste dømmingen han hadde sett. Jeg mener dette topper det, sier Sigi Schmid, Sounders-trener, til The Guardian.

De fullførte altså kampen med sju mann. Da hadde, i tillegg til Azira og Dempsey, Brad Evans blitt utvist. I tillegg pådro de seg en skade etter å ha benyttet seg av alle de tre byttene.

Ifølge The Independent kan Dempsey for øvrig vente seg en straff etter utbruddet.

Wednesday, June 17th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments