RBK-sjefen: Hadde vi hatt ti minutter til, ville vi vunnet


TRONDHEIM (Dagbladet) Rosenborg var definitivt nærmest seieren på Lerkendal i 1-1-kampen mot Molde i kveld, men trønderne fikk aldri inn seiersmålet selv om de presset hardt hele 2. omgang.

- Vi skulle gjerne hatt ti minutter til, da hadde vi vunnet. Molde var jo helt sluttkjørt de siste 20 minuttene og spillerne lå strødd med krampe, sier Kåre Ingebrigtsen.

Etter en jevn, men litt rotete første omgang var hjemmelaget klart best etter pause.

- Jeg synes det var en jevn kamp de første 65 minuttene, men det kom en del sjanser imot på slutten som jeg ikke likte. Ja, vi var slitne, men det var også Rosenborg. Alt i alt synes dette var en solid prestasjon av oss. Vi skulle vel også hatt en straffe ved Kamara, han mente det i hvert fall selv, sier Tor Ole Skullerud.

Store sjanser

Nærmest å avgjøre for Rosenborg var Tobias Mikkelsen. Spesielt den sjansen han skulle bredside i åpent mål burde gitt resultat.

- Ja, det var en stor sjanse, og det er for dårlig av meg å ikke score der. Det er selvsagt frustrerende og jeg må jobbe mer med avslutninger, sier Tobias Mikkelsen.

Kåre Ingebrigtsen syntes Molde var bra en stund, men er ikke i tvil om at Rosenborg var nærmest seieren.

- De var vel best i ett minutt og skapte sin eneste sjanse da. Etter det hadde vi mer enn nok sjanser til å vinne denne kampen, sier  Kåre Ingebrigtsen som fortsatt står på at dette var en kamp mellom Norges to beste fotball-lag.

Keepertabbe

At Molde fikk med seg ett poeng kan de takke Rosenborg-keeper Andrè Hansen for. Han slo et innlegg rett i eget mål.

- Uff, det var ikke bra. Ballen fikk en liten stuss og jeg ble usikker på om jeg skulle slå den ut eller holde, sier Hansen.

- Det målet var en uheldig trykkfeil. Andrè har eller vært meget solid for oss, sier Kåre ingebrigtsen.

Saturday, June 27th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments