Rasende Fjørtoft: – Dommeren er i ferd med å gjøre dette til en parodi


Følg Malmö – Celtic her.

(Dagbladet): Det manglet ikke på temperatur i Malmö i kveld. Ikke bare på banen ble temperaturen høy, det ble den også i Viasats studio i pausa.

To episoder hvor dommer Milorad Mazic havnet i fokus fikk det til å koke over for Jan Åge Fjørtoft i studio.

Først delte serberen ut feil farge på kortet etter at Celtics Leigh Griffiths satte kneet i skrittet på en Malmö-spiller, og deretter mente dommeren at Celtic handset da de utliknet til 1-1 – når det egentlig var Malmös Kári Árnason som handset.

- Så er det Griffiths som får gult kort for noe som skjer når ballen er ute av spill. Og vi ser at det kortet skulle vært rødt, for dette er usmakelig oppførsel mot stakkars Tinnerholm. Han setter kneet rett opp i skrittet, og skulle vært utvist. Celtic skulle ha vært ti mann på banen, sa Morten Langli om episoden som skjedde i det 38. minutt.

- For en tulling Griffiths er, fortsatte Jan Åge Fjørtfot, før han gikk løs på dommer Milorad Mazic verbalt.

- Og så er det Mazic. Først viser han straffespark, så sier fjerdedommer at det skjedde noe inne der, og så viser han at det er hands. Men vi som har sett det flere ganger ser at det er Malmö-spilleren som handser. Her skulle det vært 1-1 til Celtic, sier Fjørtoft mens TV-bildene av handsen til Kári Árnason vises på TV-skjermen.

- Dommeren er i ferd med å gjøre dette til en parodi, og hvis ikke UEFA har bedre dommere, så må de bare legge ned denne typen kamper, for nå er det i ferd med å bli pinlig i Malmö.

Tuesday, August 25th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments