Prøvde å holde Grimsbø-skade hemmelig. Falt sammen på trening


(Dagbladet): Håndballmålvakt Kari Aalvik Grimsbø (30) skadet seg på trening for to dager siden og mister dagens andre semifinalekamp i det ungarske sluttspillet mot Ferencvaros.

Grimsbø skal ha fått kneet ut av stilling under trening med klubblaget Györ tirsdag. Den ungarske klubben ønsker ikke at opplysningen om Grimsbø ferske skade skulle komme ut før kveldens kamp mot Ferencvaros.

Györ tapte den første finalekampen i Budapest forrige torsdag, og må vinne kveldens hjemmekamp for å tvinge fram en tredje og avgjørende finalekamp mot hovedstadslaget.

Skadet i EM

Kari Aalvik Grimsbø gjorde landslagscomeback i EM i Ungarn i fjor, etter å ha blitt mamma i juni 2013. Landslagscomebacket varte imidlertid ikke lenge:

Grimsbø «kjente noe» i høyre kne allerede under åpningskampen mot Romania, men skaden ble ikke gjort kjent før dagen etter.

Da kom det fram at hun hadde fått en sprekk i menisken.

- Jeg merket det såvidt i starten av kampen på søndag, så ble det bare verre og verre utover i omgangen, sa Kari Aalvik Grimsbø da hun var klar for å møte norsk presse to dager etter skaden.

Hun hadde et håp om at skaden ikke skulle være alvorlig, men ble raskt klart at hun måtte hjem for å operere menisken.

Lunde-erstatter

Landslagskeeperen ble meniskoperert på Ullevaal sykehus og trente seg bra opp igjen etter skaden.

I slutten av januar ble hun klar for ungarske Györ, som erstatter for Katrine Lunde, som har skrevet en toårskontrakt med den russiske klubben Rostov, hvor hun setter kursen etter sesongslutt med Györ og en kort sommerferie.

Tok på seg skyld

Katrine Lunde ble mamma 28. februar,og bare to måneder etter fødselen er hun allerede mellom stengene igjen for Györ. Hun sto hele 38 minutter da Györ tapte den første finalekampen i sluttspillet mot Ferencvaros forrige torsdag.

I den kampen tok hun på seg skyld for at de ikke vant kampen. Hun følte at hun burde reddet det siste skuddet, som ga Ferencvaros utligning og straffekonk.

- Begynner å finne min plass

Kari Aalvik Grimsbø sto de første 22 minuttene av den kampen, og da Dagbladet snakket med henne etter kampen ga hun uttrykk for at hun var kommet godt i gang i sin nye klubb.

- Jeg begynner å finne min plass i klubben, sa Grimsbø da.

Men akkurat nå er det på skadelista. Frykten er at hun har slått opp igjen meniskskaden hun pådro seg i EM-åpningen i fjor.

Dermed må Györ stole på Katrine Lunde og Herr Orsolya (30) i kveldens sluttspillkamp mot Ferencvaros i Györ.

Thursday, May 14th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments