Presset Ancelotti fikk sjokkbeskjed fra Berlusconi på pressekonferanse


MADRID (Dagbladet): Som ventet ble det mer prat om Ancelottis svært usikre framtid på Santiago Bernabeu enn Martin Ødegaards historiske kveld da den suspenderte italieneren møtte til pressekonferanse etter 7-3-seieren mot Getafe i kveld.

Ancelotti så kampen fra tribunen, men var mannen alle ville snakke med etter kampen.

- Han er ferdig, var den utvetydige dommen fra en samlet spansk presseflokk før kampen, og mye tyder på at de får rett.

Tar pause

I løpet av den kommende uka skal Ancelotti og klubbledelsen ha møter om trenerframtida i klubben, men den troféløse sesongen de hvite akkurat har gjennomført er som regel ensbetydende med oppsigelse i den spanske hovedstaden.

Det vet også Ancelotti.

- Jeg venter på at klubben skal ta sin avgjørelse. Hvis de ønsker meg videre vil jeg gjerne fortsette, men det er helt og holdent opp til dem, sier Ancelotti på pressekonferansen etter kampen.

- Og vil de ikke ha meg videre kommer jeg ikke til å trene en annen klubb neste sesong, da kommer jeg til å ta et hvileår, fortsatte han, og hintet med det også om hvor tøff jobben som trener i Real Madrid er.

Beskjeden fra Berlusconi

Mannen som har en fortid i klubber som AC Milan, Juventus og Chelsea er vant med press, men i den spanske hovedstaden er det umenneskelig.

Likevel kan det vise seg at hvileåret blir vanskelig å gjennomføre. Da pressekonferansen offisielt var over reiste en italiensk journalist seg og overrumplet Ancelotti med en beskjed fra den notoriske AC Milan-eieren og tidligere italienske statsministeren, Silvio Berlusconi.

- Carlo, Berlusconi sier at dersom du får sparken her skal du overta Milan neste sesong. Hva er din kommentar til det?, spurte hun.

Milan ligger i skrivende stund på 11. plass i Serie A, to poeng foran Hellas Verona, og har slitt voldsomt denne sesongen. Berlusconi er i prosessen med å gjenreise den fallerte storheten, og utspillet ses i sammenheng med det.

- Jeg takker for tilliten, men for øyeblikket er jeg trener i Real Madrid, sa en overrasket Ancelotti i kveld før han forlot salen.

Sunday, May 24th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments