- Politiets teori: Faren (47) drepte sønnen (17) og tok sitt eget liv

(NTB/Dagbladet): Foreløpige resultater av obduksjonene foreligger fredag.

De to ble funnet døde på den 47 år gamle gårdbrukerens gård på Halsan litt utenfor Levanger sentrum onsdag. Politiets kartlegging av hva som skjedde på gården skal nå ha kommet langt.

Etter det Trønder-Avisa får opplyst, er politiets hovedteori at faren drepte sin sønn på gården, for deretter å ta sitt eget liv.

– Dette ønsker vi foreløpig ikke å kommentere, sier politiadvokat Tove Jensen Røddesnes til avisen.

- Ikke skytevåpen

Det var ingen andre personer på gården da drapet og selvdrapet skjedde, ifølge politiet. Røddesnes vil ikke bekrefte hvem politiet mener var ansvarlig for drapene og har tidligere kun sagt at den ene drepte den andre og deretter tok sitt eget liv. Avisa får imidlertid opplyst fra flere kilder at gutten ble drept av sin egen far.

Politiet holdt onsdag pressekonferanse der det ble sagt at det kan ha gått noe tid fra de to personene døde, til de ble funnet. Etter det Trønder-Avisa får opplyst skal det være snakk om mindre enn ett døgn.

Politiet ønsker ennå ikke å si noe om hvordan 17-åringen ble drept og vil heller ikke si noe om omstendighetene rundt funnet av 47-åringen. Avisa får imidlertid bekreftet at det ikke ble brukt skytevåpen.

De to dødes identitet er ennå ikke offentliggjort. I løpet av fredag får politiet resultater fra den foreløpige obduksjonen, og Nord-Trøndelag politidistrikt kommer til å holde ny pressekonferanse om saken i løpet av dagen.

Helt siden de far og sønn ble funnet døde på gården, har politiet i Nord-Trøndelag omtalt saken som en familietragedie.

- Vi mistenker at den ene har drept den andre og så begått selvmord, sa politiadvokat Tove Jensen Røddesnes på en pressekonferanse samme dag.

- Fikk ikke kontakt

Det var i morgentimene at en nabo ringte politiet etter å ha funnet en død person på en gård i Levanger. Da politiet kom fram, fant de to døde menn.

- Polities hovedteori er at dette er en familietragedie, sa lensmann Anne B. Ulvin.  

- Familiemedlemmer ringte naboene og ba dem gjøre undersøkelser på gården da de ikke fikk kontakt med de som bor på gården.

Politiet skal holde en ny pressekonferanse fredag.

Dagbladet følger saken.

(NTB/Dagbladet)

Friday, January 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments