Pia Tjelta: Han er verdens beste mann

I høst avslørte Pia Tjelta (37) til Se og Hør at hun hadde brutt med skuespiller Mads Ousdal (44) etter åtte år sammen.

I en intervju på bloggen til bestevenninnen Vanessa Rudjord (39), vanessarudjord.no, røper skuespilleren at hun nå har en ny mann i livet sitt.

På spørsmålet om hvem hun mener er Norges mest sexy mann, er hun helt tydelig i sitt svar.

- Jeg synes selvsagt at det er verdens beste mann, nemlig typen min, som er Norges mest sexy. Oddgeir. Eller Oddy The Body, som han kalles, svarer hun i intervjuet.

Også skuespiller

Etter det Se og Hør kjenner til er det skuespiller ved Det Norske Teatret, Oddgeir Thune (37) som er den nye mannen i Pias liv.

Thune er også fra Stavanger, men er bosatt i Oslo. Paret har begge studert ved Teaterhøgskolen, men Pia fullførte i 2006 – to år før han startet.

Han har tidligere vært sammen med «Switch»-skuespiller Ida Elise Broch (28), som han gikk i klasse sammen med på Teaterhøgskolen.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Tjelta, uten å lykkes.

- Snur meg alltid

Foruten skuespillerkarrieren har Tjelta hatt tre kjolekolleksjoner i samarbeid med merket By TiMo, der blonder og blomster går igjen i stilen.

- Ha alltid minst én blomstrete kjole i skapet! Selv har jeg overgått meg selv i variasjoner over samme tema i mitt skap, men jeg synes alltid jenter er fine når de kler seg som en versjon av Sophia Loren. Jeg snur meg alltid etter jenter i blomstrete kjoler på gata, sier hun under intervjuet på bloggen.

Ikke bare kjendis-Norge har lagt sin elsk på de lekre kjolene, men i fjor sommer publiserte Hollywood-skjønnheten Gwyneth Paltrow (42) et bilde på Instagram ikledd en av kjolene.

Kronprinsesse Mette-Marit har også ved en rekke anledninger stilt i Pias kjoler.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Pia Tjelta. 

Saturday, July 11th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments