«Paradise»-Magne slått og sparket på åpen gate

(Dagbladet): Den tidligere «Paradise Hotel» og «Kjærlighetsredet»-deltakeren Magne Robberstad fikk en dramatisk avslutning på sin 17. mai-feiring i går. 

På sin egen Facebook-profil forklarer Robberstad at en person gikk til angrep på ham ved en kafé i Oslo, hvor han også har lagt ut et bilde av den sprukne leppa si:

«Det var veldig gøy i går på 17. mai inntil en fyr jeg ikke aner hvem er, sikkert rusa på narkotika hadde lyst til å kutte vekk en del av leppa mi utenfor Bagel & Juice på Frogner. Oslo har virkelig blitt et utrygt sted å være. SINNSYKT at folk holder på slik på åpen gate!!! Takk til folk som hjalp meg på stedet og fikk meg til sykehus. #mersynligpoliti!!!»

- Sparket gjentatte ganger

Overfor Dagbladet forklarer Robberstad at han rundt klokka 21.00 i går kveld ble utsatt for uprovosert vold, da en mann i midten av 20-åra plutselig overrumplet ham, og slo ham ned på gata. 

- Det kom en mann i hurtig tempo mot meg, og framsto veldig hissig. Jeg har aldri sett personen før, og skjønte ikke helt hva som foregikk, før han plutselig slo meg ned, sier han.

Robberstad forklarer at han gikk alene og var på vei til en kompis da hendelsen fant sted. 
 
- Da jeg ble slått, så ramlet jeg i bakken slik at jeg slo hodet mitt. Mens jeg lå nede, ble jeg sparket gjentatte ganger i hodet, samtidig som jeg forsøkte å forsvare meg selv. 

- Da jeg kom meg opp på bena igjen og var på vei bort, ble jeg angrepet på nytt og landet igjen på asfalten med tilhørende spark mot hodet og kjente noe som kunne vært en kniv mot leppa. Jeg kjente meg fort veldig svimmel, og nær ved å miste bevisstheten. Jeg er veldig takknemlig for at det kom flere forbipasserende til unnsetning og hjalp meg i situasjonen. De forsto at jeg trengte hjelp og valgte å gripe inn. Det hadde alt å si for meg, fortsetter han. 

Skal anmelde saken

Selv ble han kjørt til legevakten i Oslo sentrum, hvor han fikk konstatert kraftig hjernerystelse, og måtte sy fire sting i leppa. 

- Jeg skulle egentlig levere inn en anmeldelse i dag, men har slitt med ekstrem hodepine. Hele hendelsen har vært en utrolig skremmende opplevelse, og grunnen til at jeg velger å stå fram med dette, er for å belyse at slik uprovosert vold faktisk skjer, ikke bare med meg, men også med mange andre.

Robberstad håper at saken kan føre til et større fokus mot uprovosert vold. Han vil også oppfordre både gutter og jenter om å aldri gå alene, men heller ha med seg noen de kjenner når man går ute om kvelden.

- Jeg har fått ekstremt mange støtteerklæringer og opplevd mye engasjement i saken. Selv ønsker jeg mer synlig politi i gatene, og flere overvåkningskamera i områder som kan være utsatt, sier han.

Så fort Robberstad kommer seg på bena igjen, skal han levere inn en politianmeldelse, forklarer han.  

Slått bevisstløs under innspilling

Også under innspillingen av «Paradise Hotel» ble han utsatt for en dramatisk ulykke, da han sammen med Kristian René Johansen bestemte seg for å teste bodysurfing.

Grunnet svært høye bølger hadde ikke Robberstad lenger kontroll ute i vannet, og han ble slått bevisstløs.

- Vi hadde det veldig gøy. Men så kom det en svær bølge som sugde opp vannet fra havbunnen, og jeg fikk bølgen i bakhodet. Jeg smalt ned i sanda, og knakk fingeren, fikk store kutt i ansiktet og rev av flere muskler i ryggen, fortalte Magne til Dagbladet den gang.

Tuesday, May 19th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments