Ødegaard snytt for debuten da Real valset over Almeria

• Real Madrid – Almeria 3-0 (1-0)

MADRID/OSLO (Dagbladet): Kveldens oppgjør mot Almeria var det siste Real Madrids stjernegalleri kunne ta lett på, før det braker løs med Champions League og gullkampen i La Liga.

Og det desiderte høydepunktet med norske øyne: Martin Ødegaard (16) fikk en plass i troppen.

Buskerud-gutten startet på benken for hvittrøyene, og ble på et tidspunkt sendt ut i oppvarming. Men nærmere kom ikke Ødegaard sin Real Madrid-debut i kampen hovedstadslaget vant 3-0.

Perlescoring

Kampen var på forhånd antatt å være lett match for «los galacticos», en idikator på det var Almeria-spillerne som tok selfies på stadion etter ankomsten.

Til tross for at de kontrollerte noenlunde greit, gikk det nesten en hel omgang før Real Madrid tok føringen. Det ved en perlescoring signert James Rodriguez.

Ved 18 meter falt ballen ned i beina på ham , og colombianeren knallet til på volley. I mål.

Med norske øyne en scoring som sendte Martin Ødegaard ett skritt nærmere en debut.

Ødegaard i oppvarming

Da så endelig Real Madrid ut til å våkne.

Få minutter etter at dommeren blåste i gang andre omgang, var det ingen andre enn Cristiano Ronaldo som scoret. Han droppet feiringen, trolig fordi han så noe det var vanskelig for seerne å plukke opp ved første anledning: Ballen gikk via en Almeria-spiller og i mål. Selvmål, altså.

Og i samme øyeblikk gikk Martin Ødegaard ut til oppvarming. Men kort tid etterpå gikk han og satte seg på benken igjen. Da Real Madrid gjorde sitt siste bytte fem minutter før slutt, var ikke det Ødegaard. Dermed fikk han ikke sin debut for Real Madrids A-lag i kveld.

På omtrent samme tidspunkt la Alvaro Arbeloa på til 3-0, etter at Javier Hernandez hadde spilt ballen perfekt inn foran mål.