Ødegaard kan nærme seg A-laget: Sjansen større enn noen gang


(Dagbladet): Når Real Madrid onsdag møter Almeria i spansk La Liga, er det med mange av stjernespillerne på sidelinjen.

Blant annet er Gareth Bale og Luka Modric er skadet, mens Sergio Ramos soner karantene. Fem, trolig seks av spillerne må finne seg på tribunen mot laget som kjemper nederst i serien.

Det åpner dørene for at Martin Ødegaard (16) får en plass i troppen.

Større sjanse enn noen gang

- Sånn jeg har forstått det, er sjansen og muligheten for det større enn den noen gang har vært. Almeria er den siste Real Madrid kan «ta lett på» før det braker løs med Champions League og kampen om seriegullet, sier La Liga-ekspert Petter Veland til Dagbladet.

Svaret på om dette stemmer får vi mest sannsynlig i morgen.

Martin Ødegaard har i det siste slitt med en ribbeinsskade, som har holdt ham på sidelinjen de siste kampene for B-laget, Castilla. Likevel tror Veland at Real Madrid har klokketro på Martin Ødegaards ferdigheter.

- Ribbeinsproblemene må det tas en vurdering på. Men Real Madrid har klokketro på Martin Ødegaard, de, mest på grunn av det han har levert på trening. Zidane sier også at han ser mye av seg selv i Ødegaard. Tida må være riktig for at han skal gis muligheten på det øverste nivået, sier Veland.

- Usannsynlig

Men om Ødegaard i det hele tatt får spilletid, er C More-eksperten mer usikker på.

- Den sjansen er forholdsvis usannsynlig. Sett med norske øyne får vi håpe at de er like overlegne som de fort kan bli i den kampen. Hvis de leder 5-0 til pause, for eksempel, er det ingen risiko å gi ham noen minutter hvis de ønsker det.

Men å bli tatt ut i 18-mannstroppen er en begivenhet i seg selv.

Av rekordene unge Ødegaard fortsatt har mulighet til å slå, gjenstår yngste Real Madrid-scorer. Den rekorden har Raúl González, som da var 18 år og 113 dager.

Monday, April 27th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments