Nytt United-tap: – De ser fryktelig svake ut


• Manchester United – WBA 01-1 (0-0)

(Dagbladet): Manchester United sto med to strake tap i Premier League – og etter at Liverpool vant tidligere i dag – var luka fire poeng ned til rivalen i kampen om Champions League-plass.

Det er den også etter dagens kamp.

United bommet på en drøss av sjanser og bommet på en straffespark. WBA skapte en stor sjanse – og fikk et heldig frisparkmål da Brunt banket et frispark fra 19 meter via Jonas Olsson og i mål midtveis i den andre omgangen.

United kastet alt i angrep – men greide ikke å score – selv om de til slutt hadde åtte offensive spillere på matta:

- De ser fryktelig svake ut og kan tape flere kamper, var Petter Myhres dom i PL-studioet etter oppgjøret.

Skuffet

United-sjef Louis van Gaal var også skuffet:

- Vi visste de kom til å «parkere bussen», og at vi måtte håndtere det. Vi hadde mer enn nok sjanser, men må omsette dem. Dette var vårt tredje strake tap -  det må vi snu. Det er vanskelig, sa en skuffet van Gaal til BBC.

Juan Mata fulgte opp:

- Det var frustrerende. Scorer du ikke – vinner du ikke kamper.  Vi må finne en måte å slå lag som spiller på denne måten.  Vi vet at Liverpool og flere lag er like bak oss, så trenger flere poeng så fort som mulig.

Svak start

Robin van Persie var tilbake fra start for de røde djevlene – og nederlenderen var heit i oppgjøret. Et kvarter var gått da han vendte opp på 16-meteren og smalt til. Skuddforsøket ble blokkert.

Noen minutter seinere var han på farta igjen. Ashley Young dro seg fri på kanten og slo et godt innlegg. van Persie forsøkte å styre ballen i mål , men den strøk utsiden av stolpen.

Det var de to sjansene i den første omgangen. Tony Pulis’ mannskap gjorde som Pulis’ mannskap ofte gjør: Forsvare seg. WBA-spillerne dro ned tempoet i kampen så ofte de kunne – og var ikke interessert i å sende mange framover.

Naturlig når ett poeng på lang vei sikret ny PL-kontrakt for laget.

Rystet United

Manchester United fortsatte å styre spillet og skape halvsjanser i den andre omgangen.

Men det var WBA som tok ledelsen – helt mot spillets gang. Og bare for å gni det ekstra inn var det et heldig mål.

WBA fikk frispark like utenfor sekstenmeteren – og Chris Brunt dundret til mot muren. Ballen traff lagkamerat Jonas Olsson og endret retning totalt.

Det satte David de Gea helt ut av spill – og ballen trillet inn i mål.

Straffebom

United jaget på for utligningen, og etter 73 minutter trodde mange at målet var sikret. Berahino handset inne i boksen og United fikk straffespark.

Men Robin van Persie greide ikke å overliste Myhill – som kastet seg riktig vei og reddet.

Det var starten på en bølge av United-angrep. WBA stablet folk i boksen – og United satset alt framover.  Til slutt var det bare Smalling og Herrera igjen av defensive spillere på banen. 

Men Angel di Maria, Falcao, Fellaini, Robin van Persie, Ashley Young, Wayne Rooney, Juan Mata og Valencia greide ikke å score, selv om de hadde noen helt elleville sjanser mot slutten.

Van Persie og Di Maria hadde to kanonkuler fra langt hold – men Myhill var i det umulige hjørnet og reddet alt.

United kan føle seg snytt.

Saturday, May 2nd, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments