- Nytt tap gir ny krise

Barcelona leverte tett opp mot årsbeste da de slo Atlético Madrid forrige helg, men lagets pressede trener Luis Enrique sier det ikke skal mye til før det ropes om hans avgang igjen.

Enrique har vært under kraftig press den siste tiden, spesielt etter tapet for Real Sociedad, men kritikken stilnet etter at de rundspilte Atlético Madrid i 3-1-seieren på hjemmebane forrige søndag.

Det var blant det bedre Barca har vist denne sesongen, og det var første gang der stjernetrioen Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez scoret i samme seriekamp.

Liker seg mot Deportivo

Likevel sier Enrique at det ikke skal mye til før spørsmålstegn om hans framtid begynner å stilles.

– Ingenting har endret seg. Så snart vi taper eller spiller uavgjort, er festen i gang igjen, sier Enrique og sikter til den spanske pressen som er alt annet enn imponert over jobben han har gjort som Barcelona-trener.

Den tidligere Barcelona-spilleren erstattet Gerardo Martino i sommer, men selv om laget i høyeste grad kjemper om gull, har Enrique fått mye kritikk for lagets spillestil.

Søndag møter laget hans Deportivo La Coruña borte, et sted Barcelona liker seg.

De har vunnet de tre siste bortekampene mot dem, og i tillegg har de scoret 12 mål.

– Jeg forventer en tøff kamp mot Deportivo, og jeg tror de kommer til å skape problemer for oss, sier Enrique.

Neymar tvilsom

Neymar er tvilsom før møtet med Deportivo, mens Jérémy Mathieu definitivt er ute.

Serieleder Real Madrid spiller mot Getafe tidligere på dagen, og vinner de den kampen vil de være fire poeng foran Barcelona. Det betyr at presset etter alt å dømme er stort før søndag kvelds kamp.

– Vi må fortsatt være med i kampen om seriegullet når kalenderen viser februar og mars. Så langt er vi der vi skal være, sier treneren.

(NTB)

Sunday, January 18th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments