- Nå gruer jeg meg litt til bikinisesongen

I disse dager spilles den nye TV3-realityserien «Kongen på Haugen» inn, og blant kjendisdeltakerne er TV-personlighet og DJ Charlotte Thorstvedt (29).

Innspillingen foregår i idylliske omgivelser i Maridalen i Oslo, og da Seoghør.no tok en prat med Stavangerjenta i midten av juni, fortalte hun blant annet at hun bruker svært liten tid på trendfenomenet «sommerkroppen».

– Jeg er alltid så sykt seint ute med sånne ting, så jeg pleier å ta et skippertak ei uke før jeg skal på ferie. Det pleier ikke å hjelpe så mye, men sånn er jeg bare, sier hun og legger til:

- Nå gruer jeg meg litt til bikinisesongen, faktisk. Men jeg elsker å bade, jeg er en badenymfe, så jeg gleder meg til sommeren generelt.

Trener yoga

Thorstvedt forteller at hun holder seg i form med yoga og sunt kosthold, men hun er ikke opptatt av dietter.

– Jeg er veldig glad i å trene yoga, det er min greie. Jeg passer på å spise sunt og gjerne økologisk, og drikker sunn juice – men av og til skeier jeg ut og.

Angrer på lettkleddbilder

Charlotte, som er datter av den tidligere proff-keeperen Erik Thorstvedt (52), har tidligere stilt opp lettkledd på forsiden på magasiner, men i et intervju med Dagbladet i 2013 fortalte hun at hun ikke hadde gjort det samme i dag:

- Jeg følte meg ukomfortabel i situasjonen, men heldigvis gjorde jeg ikke noe som er så drøyt at det vil følge meg resten av livet. Når det ble for langt utenfor komfortsonen min, satte jeg ned foten, forteller hun til Dagbladet.

I samme intervju fortalte hun at hun som tenåring ikke visste hva hun gikk til da hun startet som modell, og at hun romantiserte yrket.

- Med den kunnskapen jeg sitter på i dag ville jeg nok ikke stilt opp på disse bildene.

«Kongen på Haugen» har premiere til høsten, og i tillegg til Charlotte Thorstvedt er blogger Linni Meister (29), stylist Jan Thomas (48) og komiker Abubakar «Abu» Hussain (28) blant deltakerne.

Thursday, June 18th, 2015 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments